2777
2789

موهام خیلی بد کوتاه کرده آرایشکر نمیدونم چکار کنم زود بلند بشن

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دغدغم خیلی زیادهی آدم منطقی هدفمند و پرتلاش بودم...عشق اومد و تعادل زندگیم رو بهم زد درحال حاضر حالم ...

زمان همه چیو حل میکنه

خدایا شکر گزارتم برای بچم و شکرگزارتم که دیگه هیچوقت بهم بچه نمیدی

اینکه چطور یه ماه بعد عقد پسری ک صد لول از تودم پایین تر بود و با کلی اصرار و عشق خودش عقد کردیم یه ماه بعد عقد خیانت کرد و من با اینکه چتاشونو خوندم و توش به طرف عشقم عشقم گفته بود چطوری اون لحظه کات نکردم حدود ۸ ماه بعد جوری ک انگار هیچ اتفاقی نیفتاده رابطرو خیلی عادی و اوکی داشتیم عاشقانه ادامه میدادیم و یک ماه مونده به عروسی وقتی همه چی عالی بود بی دلیل نصف شب بهش زدم باید جداشیم و تموم...انگار بعد چند ماه تازه فهمیدم چیکار گرده بوده ،میشه هم چین چیزی؟برای کسی پیش اومده تاحالا؟

بچمم دوماهشه خستم الان همش خداروشکر میکنم بابتش ولی خسته شدم  اخرشب میخابه صبح زود بیدار ..صبحا خودمو فحش میدم تودلم انقدر خابم میاد 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

اینکه چطور یه ماه بعد عقد پسری ک صد لول از تودم پایین تر بود و با کلی اصرار و عشق خودش عقد کردیم یه ...

گاهی وقتا طول می‌کشه تا هضمش کنی اگرهنوزم فکرمیکنی کاردرستی کردی دیگه بهش فکرنکن