2777
2789
عنوان

کدوم فا ل همیشه براتون درست درمیاد❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 1660 بازدید | 215 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسمت بگو برات ابجد بگیرم

سلام

عزیزم اگه امکانش هست درخواستمو قبول کنید برای ف ال ابجد

براتون آیت الکرسی میخونم💝

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

فاطمه نیتم کردم

حروف ابجد اسم «فاطمه»: ف = 80 ، ا = 1 ، ط = 9 ، م = 40 ، ه = 5

در این روزها یا هفته پیش رو، فاطمه در موقعیتی قرار می‌گیره که دلش بین امید و تردید گیره. اما خبر خوب اینکه بخت و انرژی مثبتی داره که بهش کمک می‌کنه از غصه بیرون بیاد. اگر نیتش عشقی بوده، به زودی خبری از معشوق یا تغییری در رابطه‌اش پیش میاد — چیزی که دلش رو آروم می‌کنه.

از نظر مالی یا کاری هم نشونه‌ای از گشایش و بهبود هست، به شرطی که صبر کنه و عجله نکنه.

خلاصه  «دل نگران نباش، ورق به نفع فاطمه برمی‌گرده، اما باید نذری از دل بده یا دعایی کنه برای گشایش.»

اگه برات ف.ال ابجد و پاسور گرفتم توهم بجاش منو دعاکن🤍🌱

من بلد نیستم چجوریه برا مژگان قبولیش تو اعتراضی و تکمیل ظرفیت فرهنگیان نیخاستم

😂😂 عزیزم انقدر دقیق که نمیشه کلی برات ورق میندازم

من بلد نیستم چجوریه برا مژگان قبولیش تو اعتراضی و تکمیل ظرفیت فرهنگیان نیخاستم

حروف ابجد اسم «مژگان»:

م = 40 ، ژ = ( ز = 7  ، گ = (در ابجد معادل ک = 20) ، ا = 1 ، ن = 50

عدد ۱۱۸ نشون میده که این کار در مسیر درستی هست اما هنوز به نتیجه نهایی نرسیده. کمی مانده تا اوضاع روشن‌تر بشه. ممکنه در ابتدا مانعی یا تأخیر پیش بیاد، اما سرانجام به نفع مژگان تموم میشه.

اگر با نیت صادق و دل پاک پیش بره، خدا همراهشه و موفقیت نزدیکه.

اما باید از حسادت یا دخالت اطرافیان دوری کنه — یه نفر هست که شاید ناخودآگاه تأخیر می‌ندازه.

«راه باز میشه، ولی با صبر و حوصله. نتیجه‌ی کار به نفع مژگان خواهد بود، اگر از دل و نیت درستش دست نکشه.»

ب نیت من حوریه ک حس اقای ش چیه برمیگرده ؟

ابجد کلی: ب.ج.د

در دل حوریه هنوز عشق و امیدی روشن وجود داره و از طرف مقابل هم نشونه‌هایی از دلتنگی و پشیمونی هست. فاصله و سکوت باعث سردی شده، ولی در باطنش هنوز مهر و وابستگی وجود داره.

اگر حوریه در این روزها آرامش و صبر پیشه کنه، احتمال برگشت آقای ش تا چند هفته آینده زیاد میشه، به‌ویژه اگر خودش از راهی غیرمستقیم پیامی برسونه.

هنوز تقدیر بینتون تموم نشده و سرنوشت فرصتی دوباره براتون نگه داشته، اما باید از لجاجت یا غرور پرهیز بشه.