2777
2789
عنوان

کدوم فا ل همیشه براتون درست درمیاد❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 1648 بازدید | 214 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه برای منم بگیری؟

در زندگی گذشته خود ندانم کاری های بسیاری کرده ای که اکنون که به گذشته نگاه می کنی حتی خودت هم علت کارهایت را نمی فهمی. درست است که تاکنون هیچ سودی از عمر نبرده ای ولی اکنون که خداوند فرصت دیگری در اختیارت قرار داده با توکل به او و از سر صدق نیت از نو شروع کن که گذشته ات نیز جبران خواهد 

کاربر مرد

آنچه شما لازم داری کمی تعقل و شکیبایی است. نظام امور را به دست بگیر و با تسلط به موقعیت خود گام به گ ...

برای منم بگیرین لطفا

ایا فرهاد عاشق ویدا میشه؟؟؟

یه صلوات واسه حضرت مهدی و روح پدرم بفرس الهی دلت شاد شه.

سحر میشه برای منم بگیری؟

ابجد اسم سحر: س=60 ، ح=8 ، ر=200 → جمع = 268

عشق و احساسات:

در رابطه‌های عاطفی‌ات گرما و دلتنگی باهم همراهه. کسی ازت یاد می‌کنه یا در فکرته. اگر ناراحتی یا فاصله‌ای هست، نشانه‌ای از آشتی یا خبری از او در راهه. بهتره فردا مهربون‌تر و صبور باشی.

کار و پول:

ممکنه خبری از پول یا موقعیت مالی کوچکی برسه. هنوز زمان تصمیم‌های بزرگ نیست؛ ولی برای شروع کار تازه انرژی مثبتی داری. اگه نیت کاری داری، از نیمه روز به بعد اقدام کن.

سلامتی:

بدنت کمی خسته یا کم‌انرژی نشون می‌ده. مراقب خواب و تغذیه باش، چون فشار روحی ممکنه روی جسمت اثر بذاره. استراحت کوتاه باعث میشه روزت بهتر پیش بره.

خبر و اتفاقات:

فردا خبری می‌رسی که دلت رو روشن می‌کنه، شاید از کسی که مدتی خبری ازش نداشتی. یه گفت‌وگوی کوچک می‌تونه مسیر روزت رو عوض کنه.

اگه برات ف.ال ابجد و پاسور گرفتم توهم بجاش منو دعاکن🤍🌱

در زندگی گذشته خود ندانم کاری های بسیاری کرده ای که اکنون که به گذشته نگاه می کنی حتی خودت هم علت کا ...

ممنون 

که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊