2777
2789
عنوان

بیشعور بهم گفت پدرت رفتگر بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 991 بازدید | 56 پست
ای بابا عزیزم کجای کاری من اینقدر افسرده هستم اصلا نمیتونم با کسی ارتباط بگیرم همش دستو پاهام سر کار ...

منم مثل شما .تو سرکار همینه .

واسه همین سرکار نرفتم .ترجیح میدهم منزل کاسبی کنم

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

عزیزم من اینقدر بدبخت و‌تو سری خور هستم اگر عرضه اینکارارو داشتم این بلاها سرم نمیومد بخدا امروز حال ...

الهی بگردممممممم من الهیییی.......اشکال نداره پس فقط دهنتو باز کن و هرچی تو سرته بیار رو زبونت و برین بهشون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی بگردممممممم من الهیییی.......اشکال نداره پس فقط دهنتو باز کن و هرچی تو سرته بیار رو زبونت و بری ...

نمیتونم اصلا نمیدونم چی بگم تازه مثل احمقا مودبتر هم میشم 😔

اخه من کسیو تو دنیا ندارم توخونه اگر باشم دیگه هیچ ادمیم نمیبینم درطول روز

تنهایی بهتر از همکاره عزیز.همکاری که ظالمه .عین شوهر ظالمه .باید ترک کرد .یا طرف را به هیچ گرفت .

تو‌خیریه بچه یتیم بی سرپرست هست .

قسمت بهزیستی مال کودکان برو .

برای سالمندان هم .

بعدا ازدواج کن .

حتی سنت بالا باشه ازدواج کن .

تنهایی بهتر از همکاره عزیز.همکاری که ظالمه .عین شوهر ظالمه .باید ترک کرد .یا طرف را به هیچ گرفت .تو‌ ...

مگه به این راحتیا بچه میدن بعدم من افسرده هستم باورت نمیشه خونم مثل خوکدونی شده حالا یه بچه بیچاره رو هم بیارم بدبختش کنم حتی جرات ندارم سگ بیارم میترسم از پس نگهداریش برنیام چه برسه به بچهمن سیو سه سالمه به من نمیدن اصلا بالای سیوپنج میدن 

تنهایی بهتر از همکاره عزیز.همکاری که ظالمه .عین شوهر ظالمه .باید ترک کرد .یا طرف را به هیچ گرفت .تو‌ ...

من هیچکسو ندارم واقعا منظورم از تنهایی این نیست صرفا دوستو رفیق ندارم من واقعا هیچکسو ندارم 

حسود بدبخته .خواسته بسوزونت .حتما تو چشمی .با خنده چیزی گفته بسوزی .دیگه پیشش نرو .ازش فاصله بگیر .و ...

عزیزم این کامنتتو تازه دیدم من هیچکسو ندارم نوشتم جایی پدرم زیر هیجده سالم بود 

عزیزم این کامنتتو تازه دیدم من هیچکسو ندارم نوشتم جایی پدرم زیر هیجده سالم بود

عزیزم خونتون را تمیز کن .نشد کارگر بگیر .

هر روز تاکید میکنم هر روز  بعد سرکار داخل خانتون زیارت عاشورا بگیر‌.

اونجا را بکن حسینیه .

فردا پس فردا هم شوهر خوب گیرت میاد .

هم دلت باز میشه .

هم اینکه دعای پیر و اهل محل پشتته .

همسایه ما پدر و مادر زن داداش شوهر رفته به رحمت خدا .

هر بار روضه جلسه قران داره مسجد میره .

نهه واقعا نمیدونست پدرم معاون بوده چون بیست ساله فوت شده تا کلمه شهرداری شنید عقلش نمیکشه هرکسی کارم ...

تو تاپیک ۴ ماه پیش نوشتی پدرت زمینگیر و خواهرت میگه نباید شوهر کنی حالا میگی بیست سال فوت...دروغ گناه کبیره هست لطفا ترک و توبه کن .خدانگهدار

تو تاپیک ۴ ماه پیش نوشتی پدرت زمینگیر و خواهرت میگه نباید شوهر کنی حالا میگی بیست سال فوت...دروغ گنا ...

وای دقیقا منم دیدم تاپیکشو🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️اخه با دروغ گفتن چی ب دستش میاد

"عرب" اصالت منه🌹