2777
2789
عنوان

بیشعور بهم گفت پدرت رفتگر بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 991 بازدید | 56 پست
وااای دقیقا اونروزم جلو همکارای مرد گفت این زهرا که دماغش عملیه فقط خوب عمل کرده هیچکس نمیفهمه …. بخ ...

وای چشم سمی و تاکسیک فاصله بگیر عین چی ازت حسودی میکنه من ادعایی ندارم ولی تو شناخت آدما خیلی قوی عمل میکنم

اگه برات دردسر نمیشه بگو

چ دردسری ؟

من میدونم دختره هرجور شده به برادرشوهرم میرسه و ازدواج میکنن . یوقت تو چشم جاریم از الان شیطون جلوه نیام بعدها بگه این نمیخاست ما بهم برسیم؟

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود..پسرم😍💎✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید منظوری نداشته شما زیاد عصبی شدی... اگه خودت برای رفتگر ارزش قاعلی عصبانی شدن نداره عزیزم اصلا ف ...

وای خدایا چرا احساساتی نظر میدین ؟ خداییش تو الان لیسانس باشی بعد یکی بیاد بگه واای تو سیکلم نداری ناراحت نمیشی ؟ خب تو مهاونت رفتن هوش و تلاش زیادی میخواد 

میگفتی سطح سواد و شعورت در همین حده دیگه کاریش نمیشه کرد یکم مطالعه داشته باش

دقیقا مثل اینه که یکی بگه وزارت معدن کار میکنم بعد بگن عهه معدن کاری پس درصورتی کلی اونجا سمت و کارمند و کارگر داره نشون میده سواد نداره و با سیستم شهری اشنا نیست صرفا رفته دانشگاه ازاد مدرکی گرفته

وای خدایا چرا احساساتی نظر میدین ؟ خداییش تو الان لیسانس باشی بعد یکی بیاد بگه واای تو سیکلم نداری ن ...

ولی عصبانیت نداره تو الان زیادی عصبی شدی وفکرت مشغول کردی

اگه بقول خودت لیسانس داری شبیه لیسانسه عمل کن شبیه آدم قوی بابا بیخیالش مهم اونچه هس که هستی نه اونچه بقیه فکر میکنن 

تو الان بخاطر فکر اون داری کلی حرص میخوری واین نقطه ضعف خیلی ازماهاس

وای چشم سمی و تاکسیک فاصله بگیر عین چی ازت حسودی میکنه من ادعایی ندارم ولی تو شناخت آدما خیلی قوی عم ...

من کلا اونجا باکسی رابطه ندارم یعنی اونا با من ارتباط نمیگیرن واقعا ادم سمی هست ازش متنفرم جلو دیگران خوب خودشو نشون میده تو خلوت بهم متلک میندازه ادم خبیثیه‌

میگفتی حالا گیرم پدر من رفتگر پولداری من چقدر سوزوندت؟؟

اخه واقعاا تعجب کردم اینقدر احمق و اینقدر خنگ که فکر کرد همه تو شهرداری فقط رفتگر هستن … بعدم اینو گفت خندید یهو رفت بکی دیگه رو صدا کرد نذاشت جوابشو بدم 

شاید منظوری نداشته شما زیاد عصبی شدی... اگه خودت برای رفتگر ارزش قاعلی عصبانی شدن نداره عزیزم اصلا ف ...

نه  ادم نادون مثل همکارش اون حرف را میزنه.رفتگری به فقر چه ربطی داره .ایشون از کاه کوه نمیسازند .

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

اصلا نذاشت جوابشو بدم اینو گفت خندید و رفت انگار با یکی دیگه کار داره مثلا

حسود بدبخته .خواسته بسوزونت .

حتما تو چشمی .

با خنده چیزی گفته بسوزی .

دیگه پیشش نرو .ازش فاصله بگیر .

وگرنه چشم شور هم زیاد داره .

شهرداری و اینا رفتگر بهونس .

بعدا واسش سوپرایز درست کن .مثلا خونه بخر نگو شیرینیش را ببر.

بابات خونه خریده شیرینی ببر.

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

اخه واقعاا تعجب کردم اینقدر احمق و اینقدر خنگ که فکر کرد همه تو شهرداری فقط رفتگر هستن … بعدم اینو گ ...

اگر هرروز میبینیش ایندفه ک دیدی خیلی خونسرد که مشغول ی کار دیگه ای هستی یهو بهش بگو چقدر بینیت بزرگتر شده خیلی نمک میخوری حس میکنم بین بافت پوستت اب افتاده

حسود بدبخته .خواسته بسوزونت .حتما تو چشمی .با خنده چیزی گفته بسوزی .دیگه پیشش نرو .ازش فاصله بگیر .و ...

ای بابا عزیزم کجای کاری من اینقدر افسرده هستم اصلا نمیتونم با کسی ارتباط بگیرم همش دستو پاهام سر کار میلرزه از فشار عصبی و افکار بدبختیای زندگیم دقیقا قبلاهم تو جمع حرف عمل دماغ بود یهو‌منو‌مثال زد گفت اینم عمل کرده دماغشو‌ولی یجوری که کسی نفهمه … درصورتی من اصلا باهاش صمیمیتی ندارم

اگر هرروز میبینیش ایندفه ک دیدی خیلی خونسرد که مشغول ی کار دیگه ای هستی یهو بهش بگو چقدر بینیت بزرگت ...

عزیزم من اینقدر بدبخت و‌تو سری خور هستم اگر عرضه اینکارارو داشتم این بلاها سرم نمیومد بخدا امروز حالم بد بود گفتم دودقیقه توجمع بشینم حالو هوام عوض شه رید توش ببین شاید درک نکنی ولی احساس میکنم کلا قدرت تکلمم‌و‌ارتباط گیریمو‌از دست دادم بعد اینکه داغ بچم به دلم‌موند کلا روانی شدم‌