2777
2789
عنوان

بیشعور بهم گفت پدرت رفتگر بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 991 بازدید | 56 پست
استارتر ببخشید میشه تو تاپیکت یه سوال بپرسم؟ب دلایل امنیتی نمیتونم خودم تاپیک بزنم😂................ ...

خب چه عیبی.

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شعور و درک و شخصیت تزریقی نیس 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

سکوت میکردی از فش بدتر بود براش بیشعور

والا من نمیدونم چی جواب بدم اصلا ادم نیستن گاهی ناراحت میشم رابطه ندارم باهاشون ولی امشب خداروشکر کردم تو لاک‌خودم هستم 

نهه واقعا نمیدونست پدرم معاون بوده چون بیست ساله فوت شده تا کلمه شهرداری شنید عقلش نمیکشه هرکسی کارم ...

اصلا رفتگر باشه اشکالش چیه توهم اصلا عصبی نشو مگه رفتگری خدای ناکرده هرزگیه

دقیقا بیشتر تعجب کردم چقدر بااینکه دکتری داره مثلا احمق و پشت کوهی هست که نمیدونه شهرداری یه اداره ع ...

عزیزم پشت کوهی چیه اینا طویله زادن😂

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

بی شخصیت بود، ارزش نداره خودتو ناراحت کنی.یه چی میگفتی همون لحظه خفه میشد.

چی میگفتم ؟ واقعا شوک شدم اینجوری گفت و اینو گفتو‌رفت با یکی دیگه حرف زد باورت میشه ؟؟؟

اصلا رفتگر باشه اشکالش چیه توهم اصلا عصبی نشو مگه رفتگری خدای ناکرده هرزگیه

درسته گفتم رفتگری هم یه شغله ولی خب پدر من برای تحصیلش و ارتقا شغلیش زحمت کشیده خارج از کشورم‌تحصیل کرده بود یه دوره تحصیلیشو 

خساستو برای پدر دختره خیلی مهم بود. هی میپرسید خسیس نیستن؟ دختر من تو نازو نعمت بوده فلان.. یوقت به ...

اگه برات دردسر نمیشه بگو 

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

هههه ک و نش سوخته خواسته اذیتت کنه

وااای دقیقا اونروزم جلو همکارای مرد گفت این زهرا که دماغش عملیه فقط خوب عمل کرده هیچکس نمیفهمه …. بخدا اینقدر روحم افسرده بود گفتم برم پیششون یکم چای بخورم 

آخر نفهمیدم رفتگر بودن چه عیبی داره

عزیز عیبی نداره ولی پدر من برای ارتقا شغلیش زحمت کشید حتی خارج از کشور تحصیل کرد اینکه بگیم همه مشاغل در یه رده هستن که میشه سیستم کمونیستی