2777
2789
نمیدونم یجوریه زیاد اهمیت نمیده به قهر و اشتیبه کسی نمیگه داره اشنا میشه

ببین تصمیم خودته ولی بدون تو آب نمکی

احتمال زیاد چون کنم با کسی بودم می‌گفت من می‌خوام ازدواج کنم باهات بعد می‌گفت تو به خانوادت بگو ولی من نمیگم😐

آخرشم فهمیدم چه آدم پستیه و فقط واسه منافعش اومده بود و اصلا یکی دیگه رو دوست داشت اومده بود من درستش کنم بعد ول کنه بره با یکی دیگه

تازه به من می‌گفت ده سال پام بمون🤣🤣🤣🤣🤣🤣خیلی اعتماد به نفس داشت

از لحاظ مالی هم خیلی خسیس بود یه ریال هم خرج نمی‌کرد و دروغ زیاد می‌گفت 

درمورد قهر و آشتی هم بگم این عین مجنون وقت قهر التماس میکرد و می‌گفت خاطرت واسم عزیزه و فلاان و خودشو پشت این ماسک مضخرفش قایم کرده بود 

ولی همش بازی بود 

اینم بدون من بعد اون خیلی آسیب روحی دیدم بنظرم ارزششو ندارن آدم روح و روانشو بذاره پای اینجور آدما 

بازم هر جور خودت میدونی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین تصمیم خودته ولی بدون تو آب نمکیاحتمال زیاد چون کنم با کسی بودم می‌گفت من می‌خوام ازدواج کنم باه ...

بخدا نمیدونم چون اوایل اشناییه اینجوریه یا چی

ولی با یه روانشناس صحبت کردم گفت عادیه چون اوایل اشناییع اگر مجنون وار بود دروغ بود

شرایطش حیلی خوبه خسیس نیس دقیق همونیه ک میخام جز بعضی از اخلاقا

نهایت یک الی دوماه دیگ به اشنایی ادامه میدم گرم تر نشه رها میکنم من حوصله ندارم

هلیا خانوم و دیگرررر هیچ
بخدا نمیدونم چون اوایل اشناییه اینجوریه یا چیولی با یه روانشناس صحبت کردم گفت عادیه چون اوایل اشنایی ...

بازم میگم ببین شرایط فرق داره نمیشه واسه همه یه نسخه پیچید

ممکنه رابطه درستی باشه 

خوب و بدشو خودتون باید تشخیص بدین و در نهایت همه چیز به خودتون بستگی داره

من نگفتم صد درصد اینجوریه ♥️آدما با هم فرق دارند به هر حال