2777
2789
عنوان

شوهرای شمام اینجورین

| مشاهده متن کامل بحث + 766 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون معنی بغل و بوس رو چیز دیگه میدونن فقط و فکر میکنه الان چرا! الان موقعش نیست که اخر شب باید باشه نمیدونم چرا اینجوریه شوهر منم اصلا نفهمید بغل کردن و بوسیدن کلا فرق داره قرار نیست فقط رابطه باشه 

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
قبلا شوهرم همینجور بود وقتی میاد خونه میرم دنبال کارام و بچه هام اصلا محلش نمیذارم نه که باهاش بد با ...

من اینکارو هم امتحان کردم 

جواب نمیده برا شوهر من

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

ازنظرمن هشتاددرصدمرداهول هستن توفضای مجازس

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

باید محبتت براش اونقدر زیاد بوده باشه که وقتی براش وقت نمیذاری کمبودت رو خیلی حس کنه و حس کنه یه چیز ...

بنظرم این اشتباه 

چون توقعشون میره بالا 

انتظار بیجا پیدا میکنن

اشتباهی ک من کردم و الان دارم چوبشو مبخورم

یا حضرت رقیه 💞
باید محبتت براش اونقدر زیاد بوده باشه که وقتی براش وقت نمیذاری کمبودت رو خیلی حس کنه و حس کنه یه چیز ...

خب من مشکلم با گوشی همسرم نیست 

اون کلا از خونه میاد پیش من نمیاد که من از گوشی عصبانی بشم 

ساعت دو سه شب میاد پیشم 

اما اگه خواب باشم اون ساعت ناراحت میشه 

اگه هم نباشم می‌ره تو گوشی 

محبت هم امتحان کردم 

شاید یکم خوشش بیاد ولی تاثیری رو شوهر من نداره 

یه مدت کلا از در محبت وارد شده بودم 

سرشار از محبت 

فایده نداشت 

منم کلا تصمیم گرفتم برا خودم زندگی کنم نه اینکه روز و شب غصه اینو بخورم که چرا شوهرم بهم توجه نداره

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛