2777
2789
عنوان

کار اشتباهی کردم یا این باعث شد نخوادتم❓️❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 21 پست
خب ممکنه به مرور زمان وابسته شه و بیاد تو رابطه؟

پسر جماعت خودش رو گم میکنه اگه دختری بهش ابراز علاقه کنه،و انگ آویزونی به اون دختر میزنن،و تقریبا محاله که باهاش ارتباط بگیرن، حتی ممکنه برای رو کم کنی با کسی دیگه ارتباط بگیرن!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چون بهش اعتراف کردم بد شد؟

این که اعتراف کردی هم بد و هم خوب!

اون پررو شد و شاید مغرور ودیگه پا نمیده،اما الان دیگه حداقل تکلیفت با خودت روشنه که باید قبول کنی که مناسب تو نیست.

البته اگه باز هم خودت رو گول نزنی!

این که اعتراف کردی هم بد و هم خوب!اون پررو شد و شاید مغرور ودیگه پا نمیده،اما الان دیگه حداقل تکلیفت ...

چون دلش جای دیگه بود منو رد کرد ولی الان راهی برای رسیدن به اون دختره ندارهه.. دودلم نمیدونم بیخیالش شم یا صبر و تلاش کنم 

چون دلش جای دیگه بود منو رد کرد ولی الان راهی برای رسیدن به اون دختره ندارهه.. دودلم نمیدونم بیخیالش ...

هر آنچه لازم بود گفتم ولی شما اصرار داری به این رابطه یه طرفه،فقط اینو بدون که شان خودت رو پایین نیار!

سالها بعد پشیمون میشی و چیزی در وجودت میشکنه که به راحتی قابل ترمیم نیست،موفق باشی عزیزم.