2777
2789

خب بچه ها تاپیک قبل گفتم خیلی دوست دارم و تقریبا 5ساله دارم درست میکنم اوایل بلد نبودم ولی انقدر روش های مختلف رو امتحان کردم یه ساده جواب داد 😍😋🤤من انواع دوغ هارو هم تست کردم چوپان خوب بود هراز خوب بود کاله و پگاهم اوکی چون من خیلی ترش دوست ندارم ... 

یک بطری دوغ 

نخود اندازه یه کاسه ماست خوری پر 

برنج بیشتر نیم پیمانه 

سبزی آش گشنیز تره ... 

من سبزی خشک آش میزنم شما تازه دارید بزنید 

تخم مرغ به دلخواه من نمیزنم یه وقتا(حسابی هم بزنید با چنگال )

سیر من یه کامل میزنم پر سیر دوست دارم 

فلفل سیاه نمک به مقدار لازم 

آرد هم تویه لیوان با آب روبه سرد حسابی هم بزنید کمتر یک قاشق کافی گوله گوله نشه فقط اگه بار اولته آرد بزن که دوغ نبره...

نعناع داغ برای روی آش

بچه ها تو پست پایین درست کردنش رو میزارم بلایکید ببینم هستید ؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ساده تر از مال شهر ما نیست😂

یع پیمانه برنج نیم دونه 

یه بطری دوغ(اگ محلی باشع چه بهتر)

برنج رو با اب کم میزاریم بپزه 

وقتی کامل پخت بهش دوغ اضافه میکنیم 

میزاریم کامل جا بیفته 

اگ دوست داشتین پیاز داغ یا نعنا داغ هم اضافع کنین 

تمام

مرسی از دستور خوشمزه ی توام عزیزم🧡🧡

خانومِ آقای خواننده😍💍دووری ز دیار بختیاری

خب بریم برای درست کردنش 😍نظر همه ی عزیزان محترمه پس اگه روشتون فرق میکنه شمام بگید 😍

اول دوغ رو با آردی که از قبل هم زدم میزارم روی شعله گاز حواستون باشه زیرش رو خیلی زیاد نکنید بعد آروم آروم که داغ شد نخودی که از قبل پخته بودیم رو همراه برنجی که از قبل نیمه پخته بوده اضافه میکنیم به دوغ آروم آروم هم میزنیم گاز رو ولش کنید بره وایسید هم بزنید چون دوغ میبره بعد که رفت رو حالت جوشیدن الان نوبت اضافه کردن سیر و سبزی فلفل نمک هست بازم هم بزنید حالا میتونی رهاش کنی بزاری آروم آروم پخته بشه درشو نصفه بزار سر نره ... نوش جان کنید منم دعا کن اگه به کارت اومد نکردی  فدا سرت   

تخم و مرغ و آرد😐یک کاربری کله پاچه هم می‌ریخت توش 

بیا مال ما بگم تو هوا پخته میشه 

برنج دونیم را با آب می‌ذاریم بپزه وقتی پخت سبزی هرچی داشتیم می‌ریزم داخلش دوغ هم می‌ریزم روش میپزه 

بعد پیاز داغ و نعنا و زرد چوبه و فلفل هم قاطی میکنیم بهش اضافه میکنیم یک جوش میخوره تمام 

حبوبات هم گاهی عدس یا نخود می‌ریزم داخلش 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»