2777
2789

سه سال پای شوهرم موندم وقتی اومد خاستگاری هیچی نداشت ب پول رسید تو این سه سال از پاقدم من بعد الان خودمو نمیخاد 

سه سال تو عقد پاش موندم ک خانم خونه خودم بشم اما آخرش همه چیو خراب کردن خانوادگی 

گولم زد فقط سه سال ازم سواستفاده کرد موقعیتم و خراب کرد 

اخرم گولم زد مهریمو ببخشم ببرتم خونش مهرمو بخشیدم فقط ۳۰ تاش موند 

یروز دعوای ساختگی راه انداخت بعد چند روز تو خونه بردنش خودشو زد انداخت گردن من هرچند تو دادگاه مشخص شد خودزنی کرده 

هیچیش ب اسم خودش نیس مهریم قسط بندی شده سالی یکی سه تا پیش پرداخت ک کارش سیاره نمیدونم کدوم شهر داره کار میکنه فراریه میگ عمرا دستت بهم نمیرسه و نیاورده چیزی پرداخت کنه و خودش هم درخواست طلاق داده 

نمیتونم واقعا بگذرم از بلاهایی ک سرم اوردن ک نمیشه همرو اینجا گفت 

سنتی اومدن خاستگاری خودش دیده بود پسندیده بود ولی بعدها از من زورشون می‌گرفت همش میگفتن طلاق بگیر برو چون دخترشون داره طلاق میگیره 

باباش و مامانش انقد تهدیدم کردن تو اون چندروز ک خونه پسرشون بودم ک حد نداره حتی مادرش لهم گفت تو دیگ با پسرم خوابیدی کثیف شدی برو یکی دیگ خوشبختت کنه 

آدم با شوهرش بخوابه کثیف میشه؟ 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو روح اون خانواده که باعث شد تو هشتاد تا کاربری بزنی 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

کردم

من برادر ام تهران وکیل هست اگه اونجا بودی خوب بود میتونستم باهاش صحبت کنم کمک ات کنه پدر اشون در بیاری همچنین خانواده ای باید یه وکیل حرفه ای بگیری پدر اشون در بیاری داداشم وکیلی خوبی هست ولی تهران هست شاید همین طوری ام بتونه راهکاری بده نمی‌دونم 

ممنون گلم محبت داری اسمشون چی هست؟

خواهش میکنم عزیزم اسمش محمد حسین هست کرمان ام دفتر داره پرونده های سنگین و بزرگ کار می‌کنه حرفه ای هست خیلی مراجعه کننده ام داره ولی وقتی اینطور پرونده های می‌رن پیشش میبینه طرف مالی نمی تونه هزینه کنه راهکار میده بهشون تلفنی میگه چیکار کنید اینا پرونده اشون قبول نمیکنه ولی راهنمایی اشون می‌کنه راهکار میده بهشون دیدم چند نفر همین طوری تلفنی راهنمایی میکرد و راهکار میداد حرفه ای هست میگم کلا پرونده های  خلاف و قتل و ... میرن پیشش

نه فعلا داره مراحلش طی میشه تکلیف جهیزیه نفقه و این چیزا مشخص بشه بعدس طلاق

ان شاالله از این به بعد فقط خوشی و شادی و خنده از ته دل باشه برات و به جبران این سختی هایی که کشیدی بهترین ها برات اتفاق بیوفته.