2777
2789

ولی خوابش سنگینه متوجه نمیشه بعد الان میگه نمیدونم چرا صبحا دستام بوی عطر و گل میده،گفتم چون تو خواب حوریای بهشتیو دست میزنی خوشبو میشی😅😅😂

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

چمیدونم والا 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بعد شوهر من تکون بخورم میگه بدخواب شدم بیدار میشه 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

خب تا بیداره ماساژ بده ببینه محبت میکنی ماساژ چه لذتی داره وقتی نفهمی تو خواب باشه

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
🤣😑چیکارش داری بدختو تو خوابم ولش نمیکنی خواهرم😂😂

به پاییز حساسیت داره دستاش خشک میشه پوستش خودشم که تنبله بگم انجام نمیده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

خب تا بیداره ماساژ بده ببینه محبت میکنی ماساژ چه لذتی داره وقتی نفهمی تو خواب باشه

زود خوابش میبره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به پاییز حساسیت داره دستاش خشک میشه پوستش خودشم که تنبله بگم انجام نمیده

من زر زیاد میزنما خودمم ازاین کارا میکنم منتها تو بیداریش😂😂😂😂

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

چون حوریای بهشتیو دست میزنی؟ خب چجوری حساس نشدی از حرفتتتتت🤧😂

اذیتش میکنم همیشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40