tootfarangiam مدیر عضویت: 1397/06/24 تعداد پست: 5335 عنوان قرآن درمانی رو شروع کردم و به دعاهاتون نیاز دارم | مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 75 پست دوستان من یه مشکلی دارم و بیماری دارم که علت پزشکی نداره قرآن درمانی و رقیه چند روز شروع کردم و خیلی دارم اذیت میشم و خیلی دردهام شدید شده و جون از تنم انگار درآوردنبه دعاهاتون نیاز دارم خواهش میکنم خدارو بزنید و برام ازش طلب کمک کنید 🙏🏼 به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی 1404/08/08 | 00:57 14 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بانوپاییز00 عضویت: 1401/02/17 تعداد پست: 430 چ بیماری داری؟حسم میگه هیچیت نیست هاله بدی اطرافت حس نمیکنم. بنظرت من چی؟
tootfarangiam مدیر استارتر عضویت: 1397/06/24 تعداد پست: 5335 عزیزم میشه بگی مشکلت چیه چون منم مشکلی برام به وجود اومده اونم ناگهانی و علتش معلوم نیس چجوری و دیگه ... عزیزم کتاب دکتر مجتبی خوانساری رو بخون هم علائم و گفته هم راه علاج درمان بیماری های شیطان جنی،چشم زخم و جادو از مجتبی خوانساری گوگل بزنی پی دی اف برات میاد رایگان به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی
بانوپاییز00 عضویت: 1401/02/17 تعداد پست: 430 عزیزم کتاب دکتر مجتبی خوانساری رو بخون هم علائم و گفته هم راه علاج درمان بیماری های شیطان جنی،چشم زخ ... ممنون گلم امیدوارم جواب بده 2 ساله که تو عذابم
tootfarangiam مدیر استارتر عضویت: 1397/06/24 تعداد پست: 5335 ممنون گلم امیدوارم جواب بده 2 ساله که تو عذابم ان شاءالله عزیزم درمان وسیلست اذن تاثیرش دست اون بالاییه اون بخواد با یه فاتحه شفا میده به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی
tootfarangiam مدیر استارتر عضویت: 1397/06/24 تعداد پست: 5335 ان شاء الله شفا عزیزم 🙏🍀❤️🌷 ممنونم عزیزم ان شاءالله به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی
mohadese_silent عضویت: 1400/06/31 تعداد پست: 3360 چیزاب خوبی نیست عزیزم شما هم کم سنی و هیجانت زیاده میترسم اثر بزاره روت نه بابا من انقد بلا سرم اومده بلادیده شدم😂😂 محدثه هستم ۱۸ سالمه مدافع حقوق زنان و مخالف کودک همسری / وزن شروع⁷⁶ وزن فعلی⁷¹ هدف⁶⁸
tootfarangiam مدیر استارتر عضویت: 1397/06/24 تعداد پست: 5335 نه بابا من انقد بلا سرم اومده بلادیده شدم😂😂 داستان زندگیم هست تو تاپیکام به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی
بانوپاییز00 عضویت: 1401/02/17 تعداد پست: 430 ان شاءالله عزیزم درمان وسیلست اذن تاثیرش دست اون بالاییه اون بخواد با یه فاتحه شفا میده همچنین شمااونکه صد درصد اگر خدا بخواد به یک معجزه تموم میشه
tootfarangiam مدیر استارتر عضویت: 1397/06/24 تعداد پست: 5335 با این بیماری به بچه هات چطوری رسیدگی میکنی سرپا باشم میتونم نباشم دیگه ...چیکار میشه کرد به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی
ترنو عضویت: 1396/11/12 تعداد پست: 2302 سرپا باشم میتونم نباشم دیگه ...چیکار میشه کرد عزیزم🥲انشالله خدا کمکت میکنه 🙏✨
mohadese_silent عضویت: 1400/06/31 تعداد پست: 3360 داستان زندگیم هست تو تاپیکام توی کدوم صفحه محدثه هستم ۱۸ سالمه مدافع حقوق زنان و مخالف کودک همسری / وزن شروع⁷⁶ وزن فعلی⁷¹ هدف⁶⁸
sara_shirazi عضویت: 1401/09/18 تعداد پست: 2817 عزیزم الهی به حق مرتضی علی حالت خوب بشه جوری که خودتم مطمئن بشی . برای همیشه خوب بشی