2777
2789
عنوان

مادرشوهرم فهمیده دانشگاه میرم😕😢

234 بازدید | 14 پست

سعی من و شوهرم بود ک نفهمن ولی نمیدونم از کجا از همه چیمون باخبر میشن و با همه چیمونم کار دارن بدون ذره ای خجالت و مؤذب شدن،

شوهرم انقدر ازشون.میترسه که میگف نگو به کسی

حالا نمیدونم میخوان چیکار کنن

خانواده شوهر شما با دانشگاه رفتنتون مشکل داشتن؟دعوا نمیندازن تو زندگیتون؟؟

مودبانه مخالفتتو اعلام کن جنگ نداریم اختلاف نظر داریم فقط‌.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای به اونا چه ربطی دارههه چه رشته ای میخونی

اونا این چیزارو نمیفهمن

معتقدن عروس برده و در اختیار اوناس

و فقط باید تووخونه بمونه و بچه بیاره و اونارو راضی کنه

خالم خیلی درس خون بود ، شوهرش بچه ننه بعد شهر دیگه میرفت اینا تا فارقش نقهمیدن فکر میکردن شهر خودمون ...

من شهر دیگه نمیرم ولی بازم اینا خیلی مخالفن با ازادی و تحصیل عروس

ولی نوه خودشون همه کار میکنه انقدر ذوق میکنن

من شهر دیگه نمیرم ولی بازم اینا خیلی مخالفن با ازادی و تحصیل عروسولی نوه خودشون همه کار میکنه انقدر ...

به شوهرت بگو انقدر بچه ننه نباشه تقصیر شوهرته خانواده پدری من همینجورین ولی از بابام میترسن بابام جوابشون میده براش مهم نیست قراره کتک بخوره چی بشه

من شهر دیگه نمیرم ولی بازم اینا خیلی مخالفن با ازادی و تحصیل عروسولی نوه خودشون همه کار میکنه انقدر ...

شوهرتو دوست داری ؟

ازدواج کردین یا نامزدی هنوز؟

ببین بخدا اصلا به اونا ربطی نداره و اینکه در باره اینجور مسائل تنها کسی که میتونه برخورد کنه شوهرته اگه یبار بگه به هیچکس مربوط نیست اونا هم اینو میفهمن ولی اگه بترسه و به حرف مادرش باشه نمیشه کاریش کرد و همیشه تو زندگیت دخالت میکنن

❤من جهنم‌ده ده باش یاسدیقا قویسام سنیله ،                       هئچ آییلمام کی دوروب جنّت ماوایا گلیم.❤ sh

به شوهرت بگو انقدر بچه ننه نباشه تقصیر شوهرته خانواده پدری من همینجورین ولی از بابام میترسن بابام جو ...

اره دقیقا هرچی میکشم از بی عرضگی شوهرمه

انگار نه انگار اسمش مرده

نه یذره استقلال نه یذره ابهت شجاعت مردونگی هیچی،

هنوزم هرچی ننش بگه با همون میره انقدر لوس و بچه ننه و دهن بینه که حالمو بهم میزنه

کلی هم اصرا میکنه کسی نفهمه فلان

چون میدونه بی عرضس نمیتونه پشتم دربیاد جلوی گوه خوریا و دخالتای بیجا واسه 

اره نوکری میکنه بیا و ببین

مگه میشهههه

نمیفهمم

ما زن و شوهر دوتایی عین سگ از خانوادش میترسیم

انقدر ک اونا فتنه و دخالت گر و آتیش بیارن

و انقد که ما بی عرضه و ترسوییم