2777
2789
عنوان

بچم تشنج کرده بیمارستانم میشه یه لحظه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 44 پست
من پرستارم ببین اکثرا بچه ها هیچیشون نمیشه اصلا خودتو نباز همینک اب نخاعش سالم بوده نشونه خوبیهفردا ...

وای مرسی عزیزم 

چشم دکتربیاد هرچی گفت اطلاع میدم 

اگه سوال داشتم پیام بدم به شما؟

وای مرسی عزیزم چشم دکتربیاد هرچی گفت اطلاع میدم اگه سوال داشتم پیام بدم به شما؟

اره عزیزم فردا که متخصص اومد بهم بگو چیشد 

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشم عزیزم یه دنیا ممنون

قربونت برم ♥️

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
قربونت برم ♥️

سلام عزیزم دکترش اومد میگه آزمایش مایع نخاع سالمه

کم خونی داره 

به دکتر گفتم گوشاش رو خیلی میکشه وگریه میکنه قرار شد نوارگوش بنویسه و عکس از ریه واسه سرفه هاش

من خودم تشنج کرده بودم 

نگران نباشید خوب میشن

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا ججلیخ:)          https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊 تلاش میکنم تا به هدفی که دارم برسم 🎀چه شب بیداری هایی که تحمل کردم و تحمل خواهم کرد😴 خدایا کمکم کنم منم قول میدم صدمو بزارم عاشقتم خداجونم 💓میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀مهم آخرشه که شیرینه پس تحمل میکنم🙃یه بار شکست بدی خوردم ولی تونستم دوباره پاشم😊اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

دیازپام میخوری؟

بچگی تشنج کرده بودم 

آره فکر کنم

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا ججلیخ:)          https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊 تلاش میکنم تا به هدفی که دارم برسم 🎀چه شب بیداری هایی که تحمل کردم و تحمل خواهم کرد😴 خدایا کمکم کنم منم قول میدم صدمو بزارم عاشقتم خداجونم 💓میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀مهم آخرشه که شیرینه پس تحمل میکنم🙃یه بار شکست بدی خوردم ولی تونستم دوباره پاشم😊اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

سلام عزیزم دکترش اومد میگه آزمایش مایع نخاع سالمهکم خونی داره به دکتر گفتم گوشاش رو خیلی میکشه وگریه ...

خب خداروشکر نگران نباش پس چیزی نیست عکس ریه هم زود میگیزن

میگم اینا عوارض دیازپامهگیجی دو دو زدن چشم بیقراری گریه شل شدن دست وپاکم خونی میتونه باعث تشنج شه؟

کم خونی ممکنه باعث بشه اکسیژن کم شده حالت های تشنج ایجاد شه ولی عکس هایی که میگیرن مشخص میشه واقعا تشنج بوده یا نه و در چه حدی بوده دکتر گفت کی مرخصش می‌کنه ؟

کم خونی ممکنه باعث بشه اکسیژن کم شده حالت های تشنج ایجاد شه ولی عکس هایی که میگیرن مشخص میشه واقعا ت ...

گفتن اگه۲۴ساعت تب نکنه مرخصه الانم نزدیکه ۲۴ ساعته تب نداره، میگم طبیعیه از بچه من نه نوار مغز نه اسکن هیچی نگرفتن؟ فقط یه نوارگوش اونم خودم گفتم نوشتن بیرون انجام بدم چون خیلی گوشش رو میکشه

از دیشب فقط هر۸ساعت دیازپام گرفته فقط

گفتن اگه۲۴ساعت تب نکنه مرخصه الانم نزدیکه ۲۴ ساعته تب نداره، میگم طبیعیه از بچه من نه نوار مغز نه اس ...

احتمالا تشخیصشون این بوده تشنج نبوده خداروشکر پس چیزی نیست

احتمالا تشخیصشون این بوده تشنج نبوده خداروشکر پس چیزی نیست

سلام عزیزم خوبی دیروز بردمش مطب دکتر نوارمغز به اصرار خودم گرفت بعد گفت سالمه نوارمغزش تشنج نبوده ولی من یادم رفت بگم بچم تواین چندروز خیلی دندون قروچه میکنه بنظرت از عوارض دیازپام میشه؟

راستی دکتر دیدمن خیلی از تشنج میترسم گفت میخوای باهربار تب دیازپام بده بهش