2777
2789
عنوان

چقد الکی غصه میخورید 100سال دیگه هیجکس زنده نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 43 پست

خب بالاخره باید این صد سال رو بگذرونیم،اگه تلاش نکنیم غصه آینده رو نخوریم به فکر آینده نباشیم،قطعا خارو خفیف میشیم پیش بنده خدا

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون دنیا واقعا چطوریه؟

🟢 الآن زمین بهشت ما خالی است!

پیامبر فرمودند: أَرْضُ الْجَنَّةِ قيعان ...؛
✨«زمین بهشت، خالی است.»
(تفسیر الآلوسی، ج۱، ص۲۰۴)

🌹خودتان باید با اعمالتان مصالح آن را بفرستید، حور و قصورش را بفرستید و امکاناتش را مهیا کنید. پس این طور نیست که بعد از مرگ تازه بهشت و جهنم را بسازنند. خودمان همین الآن داریم آن را درست میکنیم و در ملکوت عالم شخصیت بهشتی و جهنمی‌مان را با نوع زندگی‌اش ایجاد می‌نماییم.

✍ استاد عالی

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
انتشارپست‌ثواب‌جاریه درپی دارد

هوالمحبوب 💛                                                    خدایا شکرت 🌱

یعنی واقعا خدا وجدانش راضیه هم دنیا و هم اخرت عذاب بکشیم؟

من که براش مهم نیستم احتمالا وجدانشم راضیه اونجا هم زجر بکشم

اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                      

زور غم و روزگار بیشتر از این حرفاس خواهرم

دقیقا خواستم اینو بگم..‌آدم هرچقدر هم بخواد هم چین تصمیمی بگیره مسائل دنیایی انقد درگیرت میکنه که اصلا نمیتونی همچین دیدگاهی داشته باشی..‌حتی پیامبران الهی که با خدا در ارتباط بودن و می دونستن دنیا فانی هس و بهشون وعده بهشت هم حتی داده بودن ولی بازم به خاطرا مشکلات زندگی اندوهگین می شدند و از خدا طلب عافیت داشتن

خدایا ان شاءالله مصلحتتو با حاجتم یکی کنی...

چطور غصه نخورم وقتی دارم انقد درد میکشم نقطه به نقطه بدنم درد میکنه چطور غصه نخورم وقتی از بچگی دخترم درگیر بیماری شد چطور غصه نخورم واقعا جطور 

اطلاعی از بهبود و درمان کامل پسوریازیس اگه دارید ممنون میشم بهم بگید 
واقعا اومدن تو این دنیا خیلی چرت و مسخره س که چی بشه این همه بدبختی بکشیم آخرشم میریم زیر خاک کاش هی ...

اینجا فقط یه گذرگاه عبوره مثل کاروانی که در راه مقصد یه جا توقف کوتاه میکنن ... زندگی اصلی اونجاست ... بقول یکی از علما ما ابد در پیش داربم

من که نمیدونم چرا به این دنیااومدم واقعا مضخرفع پراز ناراحتی وغصه وبیماری وجنگ وبی عدالتی

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من
چطور غصه نخورم وقتی دارم انقد درد میکشم نقطه به نقطه بدنم درد میکنه چطور غصه نخورم وقتی از بچگی دختر ...

حضرت زینب وقتی سر امام حسین اوردن جلوش و گفتن همه عزیزانت کشته شدن گفت ما رایت الا جمیلا .. همه این اتفاقات اولا تلاش میکنیم برای رفعش دوما دعا میکنیم سوما توکل باید صبر رو از امامان یاوبکیریم

خب بالاخره باید این صد سال رو بگذرونیم،اگه تلاش نکنیم غصه آینده رو نخوریم به فکر آینده نباشیم،قطعا خ ...

حضرت فرمودند برای اخرتت طوری زندگی کن که انگار فردا میمیری و برای دنیایت طوری زندگی کن که تا ابد زنده ای ❤👌🏻

طبیعیه من ذوق دیدن اون دنیا رو دارم؟

نماز نمی خونم ولی اعتقاد دارم و از تنبلی و افسردگی نمی خونم

حجابمم تقربا درست نیست

به خاطر مریضی هم نمی تونم روزه بگیرم

با این اوصاف میرم جهنم ولی ذوق دارم احساس می کنم به خدا نزدیک میشم و آرامش میگیرم