2777
2789
عنوان

چقد الکی غصه میخورید 100سال دیگه هیجکس زنده نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 43 پست
چطور غصه نخورم وقتی دارم انقد درد میکشم نقطه به نقطه بدنم درد میکنه چطور غصه نخورم وقتی از بچگی دختر ...

من درکت میکنم عزیزم. چون دختر منم درگیر بیماری شده. خودمم حالم خوب نیست. امورا مریض میشم. اصلا نمیدونم را از یه مشکلی تموم نشده یه مشکل جدید بوجود میاد.

من درکت میکنم عزیزم. چون دختر منم درگیر بیماری شده. خودمم حالم خوب نیست. امورا مریض میشم. اصلا نمیدو ...

دقیقا همینطوره و همین ها عین خوره میفته به جون ادم

اطلاعی از بهبود و درمان کامل پسوریازیس اگه دارید ممنون میشم بهم بگید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا خواستم اینو بگم..‌آدم هرچقدر هم بخواد هم چین تصمیمی بگیره مسائل دنیایی انقد درگیرت میکنه که اص ...

من خودم بخدا ب وجودش خیلی اعتقاد دارم همدم تنهایی هامه اما دل ک میگیره از دنیا مجال هیچی نداری 

حسای بدی که تجربه میکنیم چی؟درسته که هیچی ارزش حرص و غصه خوردنو نداره اما دلمون که این حرفا حالیش نمیشه

درست است که بعضی از آدمها قله ها را فتح میکنند واین ستودنی است، اما کسی که خودش را از قعر دره به نیمه کوه رسانده، شایسته تحسین بیشتری است

طبیعیه من ذوق دیدن اون دنیا رو دارم؟نماز نمی خونم ولی اعتقاد دارم و از تنبلی و افسردگی نمی خونمحجابم ...

عزیزم این این ذات پاکته که خدارو دوست داری 

شرط قبولی تمام اعمال نماز هست

امام حسین ع فرموردند ارزش تو بهشت است خود را به کمتر از آن نفروشید ‌... شما نماز بخون هم اخرتت اباد مبشه و هم در دنیا خدا یار و یاورت

این آیه رو بخونید : و مانند کسانی نباشید که خدارو فراموش کردند پس خدا هم آن هارا فراموش کرد...

حدیث داریم کسی که ۳ روز عمدا نمازش رو ترک کنه مسلمان نیست و وقت مرگ جنازه اون رو خاک قبول نمیکنه ...‌

این اجادیث زو سرچ کن از اهمیت نماز ...

مطمئنم انسان شریف و عزیزی هستی و خدا دوستت داره باخدا عهد ببند نمازتو بخونی قطعا مشکلاتت حل میشه انشالله🤲🏻

هوالمحبوب 💛                                                    خدایا شکرت 🌱

این تو طب اسلامی و سنتی درمان داره. سرچ کن با اسم دکتر. خیراندیش کلیپ هاشو نگاه کن. یا خواستی ایتا گ ...

انقد راه ها رفتم و خسته شدم ک 

ولی خب ممنون میشم ایتا بفرستی 

اطلاعی از بهبود و درمان کامل پسوریازیس اگه دارید ممنون میشم بهم بگید 
حسای بدی که تجربه میکنیم چی؟درسته که هیچی ارزش حرص و غصه خوردنو نداره اما دلمون که این حرفا حالیش نم ...

✍امام محمد باقر علیه‌السلام خطاب به جابر بن یزید جُعفی می‌فرمایند:

«ای جابر!
تو را به پنج چیز وصیت می‌کنم...
اگر مورد ستم قرار گرفتی، ستم نکن
اگر به تو خیاحنت کردند، تو خیانت نکن
اگر تو را تکذیب کردند، خشم نگیر
اگر تو را ستایش کردند، دلخوش نشو
و اگر تو را سرزنش کردند، دلگیر مشو
بلکه درباره آنچه گفتند فکر کن!
اگر دیدی آنچه می‌گویند راست است،
خود را اصلاح کن

و اگر دیدی درست نیست، پس بدان که خود را مدیون تو کردند و برای جبران این دِین، از ثواب‌های او به تو می‌دهند و از گناهان تو کم کرده، در نامه اعمال او قرار می‌دهند»

📘بحارالأنوار، جلد۷۵، صفحه۱۶۲

قسمت اخرش واقعا ادم باید سرلوحه زندگی بکنه مخصوصا خودم سز قضیه طلاقم واکنش های خوبی نداشتم وبادیدن این حدیث متوجه اشتباهم شدم

✨✍امام محمد باقر علیه‌السلام خطاب به جابر بن یزید جُعفی می‌فرمایند:«ای جابر!تو را به پنج چیز وصیت می ...

متوجه ربطش نشدم

اما واقعا جملات خوب و قابل تعملی بودن

درست است که بعضی از آدمها قله ها را فتح میکنند واین ستودنی است، اما کسی که خودش را از قعر دره به نیمه کوه رسانده، شایسته تحسین بیشتری است

متوجه ربطش نشدماما واقعا جملات خوب و قابل تعملی بودن

شما گفتین که حسای بدی که تجربه میکنیم ‌.. من اینطور برداشت کردم منظورتون از ادمهایی هست که به ما بدی میکنن براهمین این فرستادم 

انقد راه ها رفتم و خسته شدم ک ولی خب ممنون میشم ایتا بفرستی

میفهمم. منم خسته میشم از مشکلاتی که از سردی بدنم برام بوجود میاد.دخترم هم تاخیری داره.

اینحا نمیشه لینک فرستاد.اگه ایتا داری شمارتو بده برات میفرستم.