2777
2789

به خدا همه ی تلاشمو دارم میکنم درست شه دختر ضعیفیم نیستم اولین بارمم نیست از ی رابطه میام بیرون اما اولین بارم بود یکیو اینجوری دوست داشتم یکیو اینجوری میخواستم و قرار ازدواج داشتم باهاش اولین بار بود به یکی اینقدر وابسته بودم نمیدونم بخدا نمیدونم چمه همش از خودم میپرسم چمه من اینقدر دختر ضعیفیم؟یا واقعا اینقدر عاشقش بودم؟ همیشه فکر میکردم فراموش کردن یکی برام کاری نداره نمیفهمم واقعا اما الان انگار مردم مرده ی متحرکم حالا که خدا نمیخواد بهم بدتش حالا که سهم یکی دیگست چرا مهرشو از دلم بیرون نمیبره هر چی تلاش میکنم؟یا بهم برگردونتش یا حداقل کاری کنه خوب شم من دیگه خستم چقدر باید بگذره😔

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند مدته منم دقیقا همین حالو دارم دلشوره اظطراب دوریش نمیتونم بخاطر حال بدم به کارام برسم

چند وقته جدا شدیذ

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

چند بار جدا شویم رفت برگشت

راهی برای برگشت بلد نیستی؟حالم خیلی بذه..