2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هفته ی پیش سوراخ کردم. گوشواره میخی گذاشت داخلش

میدونی من وسواس فکری مریضی دارم ۵ سال پیش گوش دخترم و سوراخ کردم با اینک گوشواره میخی تمیز گزاشت داخل دستگاه میگم نکنه توی دستگاه اچ ای وی بوده باشه

میدونم مغزم مریضه

وقتی تفنگ و میزنه خودش یه حالت گوشواره طوره ک میچسیه ب گوش .دو روز بعد خارجش میکنی و طلا میندازی

اره میدونم  برا دختر منم اینجوری بود ولی وسواس مریضی دارم‌میگم دور از جونش مریضی نگرفته باشه

الهی خدا کمکت کنه البته که باید خودتم بخوای

مرسی عزیزم

میگم تو ک تازه سوراخ کردی داخل این دستگاه ها سوزن وجود داره؟؟من گوش دخترم و سوراخ کردنی دیدم ظاهرا ک سوزنی نبود با گوشواره گوشش سوراخ شد 

والا یادم نیست ولی فک نکنم استریل باشه ولی من لبمو با ابرومو سوراخ کردم با انژوکت قشنگ استریل میکرد گوشم پنج تا سوراخ کردم همش با تفنی خبری از الکلو اینا نبود

در گنگ ترین حالت زندگیمم

والا یادم نیست ولی فک نکنم استریل باشه ولی من لبمو با ابرومو سوراخ کردم با انژوکت قشنگ استریل میکرد ...

میدونی اخه تفنگی بنظرم سوزن نداره گوش با گوشواره سوراخ میشه

میدونی من وسواس فکری مریضی دارم ۵ سال پیش گوش دخترم و سوراخ کردم با اینک گوشواره میخی تمیز گزاشت داخ ...

عزیزم اگر دخترت کوچیکه یعنی کودک یا نوزاد بوده نگران نباش سیستم ایمنی بچه ها خیلی قویه چون تو سنین پایین شدیدا درحال انتی بادی ساختن ان بیشتر مواقع اگر الودگی یا ویروسی ام بوده از بین رفته نگران نباش 

در گنگ ترین حالت زندگیمم