2777
2789
عنوان

چرا این زن دوم اینقدر داره عادی سازی میشه 😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1243 بازدید | 65 پست
منم شوهرم صدم ثانیه بخواد به پشه ماده نگاهم کنه جرررش میدم

باور میکنی کار به اونجا کشید زدم تو گوشش چون دوس دختر دوستش بود دوستشم متاهله منم گفت حتما نفر بعدی تویی

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ظاهر قضیه تو مهمونی بوده که دیدی یه نفر اینجا باباش مث فامیل شما بود میگفت بیرون جلو ملت مث خواهر تو ...

منم یه خانواده میشناسم الان دیگه پیر شدن چون زن اول بچه دار نمیشده زن دوم اومده

انقدررر با هم خوبن حتی بچه ها به زن اول میگن مامان و تمام امور زندکیشون با زن اوله

اما در درون داغون شده و فرسوده خواهرش میگفت خواهرم همه اش توی عذابه

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

دختر عموی زن عموم  رفته برا شوهرش به زن دیگه گرفته میگه ثوابه به گناه کشیده نشند تو قم هست میگفته خیلی دوستاش این کارو کردند نمی‌دونم چقدر راست گفته شانس آورده پیش من این حرفها نزده وقتی شنیدم مغزم سوت کشید

خب حالا به مادر شوهره چه ربطی داره مثلا بگو زن حسابی احه تو فضول اتاق خوابسونم هستی😐

احتما اونا ازش خاستن بپرسه و مشخصه درگیر انحرافات جنسی هستن وگرنه هیچ زنی منظورم زن اول با همچین مسئله ای کنار نمیاد 

چون جلو ملت ایننهمسایه ماهم همینن جلو ملت ما که همسایشونیم صدا بحثاشون چطوری میاد مرده فراریه

والا خب مشخصه شما دوتا هوو باشی و بحث و جدلی پیش میاد منم اصلا وموافق این قضیه دو همسری نیستم اتفاقا خیلی گارد دارن نسبت بهش ولی اینکه یه نفر همینجوری داره یکی دیگه رو نفرین می‌کنه هم برام جالبه چون ما تو فرهنگمون نفرین کردن کار به شدت ناشایستیه ولی ملت مثل نقل و نبات نفرین همدیگه میکنن

«بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️‍🩹»

من چند مورد میشناسم که چندتا هوو باهم خوب بودن البته قدیمی بودن  يکی که چهارتا زن داشت همه باهم خوب بودن خیلی هوای هموداشتن  الان اون آقا و سه تا از زنهاش فوت کردن فقط یکیشون زنده هست 

یه همسایه داریم دوتازن داره قدیما باهم اختلاف داشتن الان باهم خوبن  

یکی دوتا دیگه میشناسم که رابطه خوبی باهم ندارن ودائم دعوا دارن