2777
2789
عنوان

با شوهرم قهر کردم میشه بیاین

185 بازدید | 22 پست

اومده بودیم خونه ی پدر شوهرم ، شوهرم داشت تو گوشیش کلیپ میدید صداش یکم بلند بود من اروم بهش گفتم کم کن بعد رو کرد به پدرش گفت به نظرتون صدا بلنده شما چیزی میشنوید ،بعدم پیام داد که تو همش غر میزنی و شعور نداری و فلان 

بعدم بلند شد رفت طبقه بالا تو اتاق منم پایین تنها نشستم ، خیلی ناراحت شدم که ی حرفی که اروم زدم رو جلوی پدرش اینطوری برداشت گفت 

حالا امشب خونه ی پدر شوهرم موندیم ، میخوام صبح بدون خداحافظی بدون خوردن صبحانه برم خونه ی پدربزرگم که مامانم اونجاست 

باردارم هستم ، خیلی ناراحتم  ، الانم من اینطرف اتاقم اون اونطرف 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم ارزش نداره برو پیشش آشتی کنیناون حرفتو بد برداشت کرده و با این حرف ب اصطلاح خودش کم آورده

بار اولش نیست ، از بعدازظهر با این حالم شام درست کردم اوردم خونه ی پدرش ولی دریغ از ی تشکر خشک و خالی 

با قهر تون کاری ندارم ولی سعی کن بقیه نفهمن.صبونه نخورده بی خبر بری یکم بد میشه برات پیش خانوادش بذا ...

چشمش که به پدر و مادرش میفته جو میگیرش ، هر دفعه اومدیم خونه پدر شوهرم دعوا شده 

ازجای دیگه حالشون خراب میشه سرماخالی میکنن.من خودم چندروزه شوهرم فشارکاریش زیادشده.دل منو چندبارسکست ...

اره میدونم از کجا دلش پره ، امشب از این سر شهر رفتیم به اون سر شهر دنبال مادرشوهرم چون خونه ی مادرش بود بعد تو راه یک نفر زد به ماشین ما ، حالا از اونجا دلش پره داره سر من خالی میکنه 

بار اولش نیست ، از بعدازظهر با این حالم شام درست کردم اوردم خونه ی پدرش ولی دریغ از ی تشکر خشک و خال ...

دیگه هیچوقت واسه خونه پدرشوهر شام درست نکن

خونه باباشه پس یا باباش درست کنه یا خودش درست کنه یا از بیرون بگیرن 

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

دیگه هیچوقت واسه خونه پدرشوهر شام درست نکنخونه باباشه پس یا باباش درست کنه یا خودش درست کنه یا از بی ...

گفتم مادرشوهرم رفته خونه ی مادرش اسباب کشی داشتن ، گفتم حالا که داریم میریم گناه داره اون بخواد شام درست کنه گفتم من ی چیزی درست کنم ببرم