2777
2789
عنوان

میخوام عکسمو بذارم

470 بازدید | 39 پست

میشه نازنازیم کنید یکم من خیلی شکست خوردم و نمیتونم به هیچکس اینارو بگم

تو تاپیکای قبلم هست بهم بگید لیاقت نداشت بگید ادم بهتر میاد تو زندگیت

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیدمت قبلا فکنم

حالم بده واقعا نمیدونم چیکار کنم خوب شم

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

آمد لایکم کن

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

من که دفعه قبل هم گفتم. با این زیبایی، لیاقتت خیلی بیشتر از این عشق های زودگذره. مطمئنا لیاقتت رو نداشت

در تاریخ ۱۰ آذر ۱۳۸۵ ، در شهر اهواز و در بیمارستان رازی ، دختری پا به جهان گذاشت که چون مادرش هر کاری کرد، اعم از ماه ها قرص خوردن و از چهارچوب در آویزان شدن و ضربه به شکم ،ولی سقط نشد و سگ جون بود، نامش را آیه گذاشتند، یعنی معجزه و نشانه خدا. بلی او یک ته تغاری ناخواسته بود، ولی بعدا خواسته شد.

من که دفعه قبل هم گفتم. با این زیبایی، لیاقتت خیلی بیشتر از این عشق های زودگذره. مطمئنا لیاقتت رو ند ...

اره میدونم خیلی سختمه ولی بخدا بدترین ادم زندگیم شد طول میکشه عبور کنم