2777
2789

سلام به همه مامانای گل

دخترم ده سالشه قدش ۱۳۰

من خیلی نگران و سردرگمم، نمیدونم تغذیه بچم درست نیست، بدنش مشکل داره یا ....

صبح با یک دکتر تغذیه حرف زدم گفت خیلی اوضاعش داغونه، برنامه تغذیه میده واسه دوماه که میشه ۵ میلیون. اصلا مطمئن نیستم جواب بده...

از طرفی چندجا خوندم میگم حجامت.‌‌..یکی میگه طب سوزنی...‌یکی میگه آمپول ضد بلوغ....

یعنی قشنگ قاطی کردم. 

اگه مولتی ویتامین یا درمان یا هر راهی برای شما موثر بوده خواهش می کنم بگین.

قبلا دکتر غدد و طب سنتی با دارو بردم فایده نداشته. آلرژی و سینوزیت هم داره. شیر و سنجد هم هرشب میخوره.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برای خواهرم حجامت کردیم البته ۱۹ سالش بود دکتره گفت ضرری نداره شاید تاثیرکنه سوپ جو نخوره سوپ گندم بخوره جو قدو کوتاه میکنه قدش چندسانت بلند شد ولی شاید بدون حجامتم میشد نمیدونم ولی حجامتم هرجا نمیشه ببری باید مطمین باشه و الرژی به چی داره؟ به غذایی حساسیت داره 

برای خواهرم حجامت کردیم البته ۱۹ سالش بود دکتره گفت ضرری نداره شاید تاثیرکنه سوپ جو نخوره سوپ گندم ب ...

ممنون عزیزم.

به شکل حجامت کردید؟ آخه چندجا خوندم متفاوته، یجا نوشته بود سه ماه پشت سر هم ماهی یه بار حجامت عام، یجا حجامت عام و کمر و ساق پا و یه جا دیگه دوبار فصل بهار و یه بار پاییز نوشته بود....

شما کدومو رفتید؟!آلرژی غذایی داشت که خوب شده الان فصلی شده یعنی بجز سه ماه تابستون بقیه ماهها مریضه. بینیش کامل کیپه و نفسش نمیاد.

ممنون عزیزم.به شکل حجامت کردید؟ آخه چندجا خوندم متفاوته، یجا نوشته بود سه ماه پشت سر هم ماهی یه بار ...

به نوشته ها اهمیت نده هرکسی بسته به سن و شرایط فرق داره 

خواهرم ساق و کمر دوبار انجام داد فاصله یادم نیست ی هفته یا ی ماه خواهر شوهرم پسرش ۱۰ سالشه گفته بود اول باید دوبار حجامت عام کنی عید ی بارشو فهمیدم رفته دبگه نپرسیدم چون همیشه راستشو نمیگه ریز نمیشم جای حجامت قد گاهی الرژی خودش مانع جذب مواده یکی که سوادشو داره طب اسلامی پیگیر بشید شاید سینوزیت داره همش بیماره 

رب عناب برای عفونت ریه گلو گوش سینوزیت سینه لوزه درمانه 

به نوشته ها اهمیت نده هرکسی بسته به سن و شرایط فرق داره خواهرم ساق و کمر دوبار انجام داد فاصله یادم ...

ممنون عزیزم. اره سینوزیت هم داره، طب اسلامی و سنتی هم رفتم پارسال، دارو داد ولی تاثیر نکرد، مجدد رفتم پیشش گفت دیگه علم من نمیکشه برو پیش کردافشاری، رفتم پیش کردافشاری اونم که هیچی، فقط ده صفحه کاغذ آچهار درمان مریض شدن زود زود مثلا گفته!!گفتم قدش چی؟ گفت اون باشه واسه بعد!!منم کلا دیگه پیشش نمیرم، نمیشه که هرچی بلدی رو کاغذ بیاری ، مگه میشه اونهمه کارو انجام داد....

ممنون عزیزم. اره سینوزیت هم داره، طب اسلامی و سنتی هم رفتم پارسال، دارو داد ولی تاثیر نکرد، مجدد رفت ...

رب عناب عفونت گوش پسرم و خوب کرد حتی بعدش التهاب بود کلا مدام زمستون ثابت میدم تابستون کمتر مگر زیاد جلوی کولر بره اونم براش سمه ولی همسر خودخواه هستن 

الانم سرما بخوره ویروس باشه هرچی همون رب عناب الان شده دست راستم اینم ی دکترگیاهی گفت اخه خیلی وقتهادارو نداره یا خودش نیست اسیر بودم اینوگفتش لنگ نباشم ولی شربت افتیمونش معجزه بود 

دکتر کردافشاری برای الرژیه؟ 

اینم بگم هردکتری دکتر طب اسلامی نیست 

رب عناب عفونت گوش پسرم و خوب کرد حتی بعدش التهاب بود کلا مدام زمستون ثابت میدم تابستون کمتر مگر زیاد ...

رب عناب چجوری درست میشه؟!اون دارویی که گفتی معجزه هست چیه کجا باید بخرم؟!

کرد افشاری همینکه خیلی تلویزیون میارش، این دکتری که من رفتم حرف اولو میزنه تو شهرمون، اکثرا هم تعریفشو می کنن. 

جالب اینجاست که من هنوز مشکل بچه رو نگفته بودم خودش گفت این دائم مریض میشه و رشد نمیکنه بخاطر غلبه صفرا، و دقیقا من واسه همینا برده بودمش دکتر ولی متاسفانه داروهاش ج نداد.

رب عناب چجوری درست میشه؟!اون دارویی که گفتی معجزه هست چیه کجا باید بخرم؟!کرد افشاری همینکه خیلی تلوی ...

اسم دکترمعروف شهرتون چیه؟؟ 

دارو رو خودش درست میکنه یعنی تمامشو ولی گاهی دستوراتی میده خودمون درست کنیم 

میزنم نت ببینم کیه اتفاقا دکترای تلویزیون بدرد طبابت نمیخورن کدوم شهرید؟؟