2777
2789
جواب سوالمو نگرفتم ببخشید

وقتی تو ظاهر همسرت، مثلا اگر قدش کوتاه باشه بدت بیاد و عاشق قد بلند باشی، یا مثلا دوست داشته باشی لاغر یا سبزه باشه. بعد گذشت زمان و ازدواج با ادمی که ظاهرش دلخواهت نیست، این تمایلت تغییری نمیکنه.

بعد ده سال بازم قد کوتاهش یا هیکل چاق یا لاغرش تو مخته و بدت میاد.

اگر ظاهر خاستکارت به دلت نمیشینه، ردش کن

وقتی تو ظاهر همسرت، مثلا اگر قدش کوتاه باشه بدت بیاد و عاشق قد بلند باشی، یا مثلا دوست داشته باشی لا ...

عروس میگه ظاهرش در کل خوبه یعنی به دلش نشسته ولی حس میکنه یا هم قدن یا پنج سانت شایدم ده سانت ازش کوتاه تر بوده 

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

“Dövüş sporlarını ruh halimi ve sağlığımı güçlendirmek için bir yol olarak seçtim. Doğa ve insanlardan fotoğraf çekmeyi çok seviyorum; her zaman etrafımdaki dünyadan ilham almak için peşindeyim. Hedefim sanatı ve sporu kullanarak toplumsal farkındalığı artırmak.”

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالت سومی نداره؟ مثلا الان یه کوچولو مهمه ولی بعدا حتی بهش فکر هم نکنه خانم

نه . بنظر من ادم توی زندگی بعده چند سال که یکمقدار شرایط و هیجاناتش کم شد مساعلی که دلشو میزنه شروع میکنه تقویت شدن . دوسته من شوهرش در حده سه چهار سانت ازش کوتاهتره و یکم کم مو . ما قبل ازدواجش قفط گفتیم این قدش کوتاهه و دوستم گفت قدش واسم مهم نیست . ولی کم مو بودنش روی مخمه یکم . ولی به نظره ما موهای طرف مهم نبود   ما مشلمون با ققدش بود هی گفتیم دیگه کلاا پاشنه بلند هم نمیتونی بپوشیو اینا . 

الان پنج ساله ازدواج کرده . با قده طرف هنوز مشکلی نداره . . چون از اول هم بیخیالش بود . ولی کم مویی طرف شدید رفته رو مخش و دلشو زده میگه اوغم میگیره . انگار ادما بعده یه مدت اون چیزایی که بدشون میاد بیشتر تقویت میشه 

نه . بنظر من ادم توی زندگی بعده چند سال که یکمقدار شرایط و هیجاناتش کم شد مساعلی که دلشو میزنه شروع ...

میتونم بپرسم متاهلی یا مجرد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

“Dövüş sporlarını ruh halimi ve sağlığımı güçlendirmek için bir yol olarak seçtim. Doğa ve insanlardan fotoğraf çekmeyi çok seviyorum; her zaman etrafımdaki dünyadan ilham almak için peşindeyim. Hedefim sanatı ve sporu kullanarak toplumsal farkındalığı artırmak.”

قدشو سوال کنن.

زشت نیست؟ عروس بپرسه؟ یا ما بپرسیم؟ ناراحت نمیشن؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

زشت نیست؟ عروس بپرسه؟ یا ما بپرسیم؟ ناراحت نمیشن؟

نه چرا ناراحت بشن. مادر عروس زنگ بزنه به مادر ایشون و بگه دخترم قد همسرش مهمه واسش و خجالت کشیده دقت کنه

وقتی خاستگاری میرن، طبیعیه سوال کنن.

اکرم شماره خاستگارو داره، خود دختر خانم زنگ بزنه و سوال کنه.