2777
2789
عنوان

زشت و پیر و مریضم از خودم بدم میاد سی و هفت سال زیاده

| مشاهده متن کامل بحث + 1292 بازدید | 68 پست
ارهبعضی ها میگن گوشت رو حدف کنیدبعضی ها میگن فقط گوشت بخوریدنمیدونم کدوم درسته

من ۴۰ سالمه و بنظر خودم تو اوج جذابیت زنانه خودم هستم . نه چیزی رو حذف کن نه افراط کن . تازه من ام اس و تشنج و فیبروم مغزی هم دارم . سعی کن از خودت لذت ببری . کارهایی که حس خوب بهت میده انجام بده این روتین زندگی که الان داری رو بهم بریز ببین چه چیزی بهت حال خوب میده همونو دنبال کن 

خوابت رو میزون کن و اگر از نظر روحی بهم ریخته ای برو دکتر 

برات آرزوی موفقیت های بیشتر می‌کنم🙏🏻

ممنونم😍❤لطف دارید

ته تغاری و لوس🪭🩷🦩مسلط به شش زبان🩵🫧سوارکار🏇🏼|یوگا🤸🏻‍♀|اسکیت باز🛼|رقاص🎀|ویولونیست🎻|بالرین🩰|عکاس|    خواننده 🎼| طراح دیجیتال 👩🏻‍💻|بسکتبالیست⛹🏻‍♀|گلف🏌🏻‍♀|آشپز👩🏻‍🍳|برنامه نویس|شماره‌دوز🪡| درحال آموزش انیمیشن سازی🐈‍⬛ عاشق روانشناسی و مطالعه🌱🧠|گیاه دوست 👩🏻‍🌾|🧩big goals| ترم2بازیگری🎭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا خودتخریبی می‌کنی دختره خوب 

راهش فقط یکم بیشتر خرج کردنه ، بیشتر از الانت خرج کن درست میشه

🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍

شما یه مشاور خوب معرفی کنید

عزیزم انلاین نمیشناسم 

تو یه شهرستان کوچیکم‌ و گاهی حضوری میرم

تو شهرتون پرس و جو کنی مشاور خوب پیدا میکنی 

حتما هم خانم باشه تا درکت کنه 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

نگوووو من از کاربریت حس. میکنم خوشگلی و فقط تنهایی تصورم ازت اینه چنساله

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

مشاور فایده نداره همه چی ریشه در سلول ها و میتوکندری ها و روده معده داره

عزیزم میشه لطفا کانالتون رو بهم معرفی کنین ؟

به نظرم حرفهاتون درسته 

من  گوشتخوارم ( تقریبا هر روز پروتئین میخورم )

و همه میگن اروم و مهربونم 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
ارهبعضی ها میگن گوشت رو حدف کنیدبعضی ها میگن فقط گوشت بخوریدنمیدونم کدوم درسته

رژیمی که هر دو رو داشته باشه!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

۳۷ سال ک خب دیگ تا الا اینقدر عمر کردی نمیشه ک همیشه ۱۸ ساله بمونی.از رسیدن اگ منظورت جراحی زیبایی ک پول میخواد بینی عمل کنی.ابرو کاشت کنی.لب تزریق کنی.دندون کامپوزیت کنی.مژه بکاری.ناخن بکاری.ژل ب گونه بزنی.زاویه فک بزنی.تزریق چونه کنی.اگ پول داری برو پیش بهترین دکتر انجام بده.اگ منظورت چیزای ساده هس.خودت ناخن بلند کن لاک بزن.اصلاح صورت و ابرو مرتب انجام بده.یه رنگ مو خوب بزار.روتین پوستی معمولی مثل یه مرطوب کننده صورت و کرم دور چشم بزن 

مشاور فایده نداره همه چی ریشه در سلول ها و میتوکندری ها و روده معده داره

یعنی شما اصلا قائل به روح و فکر نیستی؟! همه چیز جسمه؟!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
گوشت حذف کنی داغون میشی اصلا نباید حذف کرد من افسردگی داشتم لاغر شده بودم گوشت روغن حیوانی میخورم خی ...

گوشت رو حذف نکردم

ولب هررروز هرروز گوشت حال آدم بهم میخوره

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ... ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…
۳۷ سالمه .عاشق خودمم .وزنمو پایین نگه داشتم ‌ورزش میکم ‌لباس های ساده انتخاب میکنم ..همیشه ارایش سبک ...

قد و وزنتون چند هست؟

موهاتون او چطور مرتب نگه میدارید؟

من محل زندگیم گرم و شرجی هست و موهام بد فرم شده

نمیدونم باید چیکار کنم

موهام همیشه لخت و صاف یوده

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ... ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…
هیکل که دیگه با ورزش درست میشه

ورزش میکنم مرتب

من ۴۰ سالمه و بنظر خودم تو اوج جذابیت زنانه خودم هستم . نه چیزی رو حذف کن نه افراط کن . تازه من ام ا ...

نمیدونم چه چیزی حالم رو خوب میگنه

هیچ چیز خوشحالم نمیکنه