2777
2789
عنوان

بچه ها ترو خدا ترو قران بیایید

111 بازدید | 16 پست

من پارتنرم روبیکا نصب کرده از اونجایی که بهم گفته بود روبیکاش تعلیق شده و نمیتونه بره روبیکا من با گوشیه مامانم ریختم واسه زبان الان اسمس اومده به روبیکا پیوست منم بهش گفتم اما قبلش پیام داد و گفت میخواد بخوابه شب بخیر گفت و رفت اما حالا چک کردم دیدم ساعت ۲:۵۶دیقه انلاین شده نمیدونم باید. چیکار کنم حس میکنم داره یه اتفاق هایی میفته کمک کنید لطفان ترو قران مسخره نکنید میخواد مسخره کنید لطفان که حالم خوب نیس ممنون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب شاید یکاری براش پیش اومده مجبور شده نصب کنه..یا برا یکی نصب کرده مثلا...مثبتشو فکر کن...

ببین من ناراحت نیستم چرا نصب کرده ولی استرس و استرس دارم خیلی حس میکنم یه چیزایی شده از این ناراحتم دروغ گفته حتی قرار گذاشته بودن واسه پنج شنبه بیان خواستگار یعنی فردا شب اما امشب اینجوری شد حتی ضحر زنگ زد درست حصابی حرف نزد

بعد بیا بگو چی شد اسی

هیچ پیام داد الان ویس داد و گفت که نه اسمس برام اومد نوشته بود که از تعلیقی در اومده خب اگه تعلیق بشه فکر نکنم از تعلیقی در بیاد گفت واسه همون نصب کبدم بعد پاک کردم اما من باور نکردم