2777
2789

به مامانم میگم  انقدر ظرف شستم کف دستم عین بنّاها شده از زبری

میگه قابلمه‌ها رم که نشسته بودی

خداروشکر این مامانا همیشه طلبکارن همیشه😐

همیشه هر کاری میکنم از یه جاش ایراد میگیره

من دیگه دست به سیاه سفید نمیزنم

خدایا...حس میکنم قراره پارم کنی...خب ببین کاراتو!...مثلا بندتم باید نازمو بخری...ولی شدی اربابو منم برده...هی میتازونی!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله مامان منم اینجوریهتازه پدرمم همیشه سرکوفتم میزنه و تحقیرم میکنه بابت همه چی 😆

ای بابا...

خدایا...حس میکنم قراره پارم کنی...خب ببین کاراتو!...مثلا بندتم باید نازمو بخری...ولی شدی اربابو منم برده...هی میتازونی!

چرا دستکش استفاده نمیکنی البته اگه پوست نرم میخوای زیرش هم یه دستکش نخی بزار 

مامان منم همین بود تا ازدواج کردم بعد ازدواجم میگفت کارها خونه خیلی زیاده .... باز نمی‌گفت تو کار میکردی همینه دختر های برادرش یه تیکه جواهر بودند که باید من الگو میگرفتم 🙂

و خدایی که  بشدت کافیست 🌱

شما تنها نیستی. آمار بگیری از تصورت هم خارجه.

خوبی این درد دل و تبادل نظرها اینکه متوجه میشیم هستند کسانیکه اوضاعشون صد پله از ما بدتره.

اصلا این موضوع رو خییلی عادی و نرمال فرض کن

چرا دستکش استفاده نمیکنی البته اگه پوست نرم میخوای زیرش هم یه دستکش نخی بزار مامان منم همین بود تا ا ...

کلا منظورم اینه

همیشه از دختراشون توقع دارن

انقدر حالم بده که نمیدونم از کجاش بنویسم انقدر دلم گرفته انقدر گریه کردم من از، خانواده ام دورم و ماهی تغریبا یک بار میام خونه مادرم

هربار میام با بچه هام هی غر میزنه اخه وسواسه بچه هات اینجوری اون شلوارش تمیزه این دستش فلانه

الان باهاش دعوام شد 

گفتم بس کن خستم کردی من همش ماهی یک بار میام اینجا این کارارو نکن دیگه نمیام

میگه اگه میخوای بیای اذیت کنی نیا

نمیدونم گریه کنم

نمیدونم دلم برا خودم بسوزه 

نمیدونم چیکار کنم

انقدر حالم بده که نمیدونم از کجاش بنویسم انقدر دلم گرفته انقدر گریه کردم من از، خانواده ام دورم و ما ...

ماهم امشب بد دعوا کردیم

نمیدونم چی بگم 

دلم میخواد بزنم زیر گریه