2777
2789
عنوان

چه غلطی کردم داروسازی خوندم

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 39 پست
اره اونا مال فارماکولوژیه چرا زجر میکشه البته بیهوش میکنیم ولی بعد جراحی درد دارن دیگه قطعا

یعنی بین جراحی و بعدش هر دو زجر میکشن؟

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)
یعنی بین جراحی و بعدش هر دو زجر میکشن؟

خب ببین کار ما روی موش اینجوریه که اول بیماری رو القا میکنیم 

بعضی بیماریها مثل افسردگی یا القاء بیماریهای پوستی نیاز به جراحی نداره 

ولی بعضیاشونم جراحی لازم داره مثلا وقتی بخوایم دارو رو داخل عضو خاصی تزریق کنیم که بیهوش میشه و بعدش باید درمان بگیره که ببینیم اثر دارو چجوریه درمان ها اکثرا تزریقی هستن و موش هرروز تزریق داره معمولا تا سه هفته یا یک ماه گاهی اوقات بیشتر 

فککن هرروز امپول بزنن بهت🥲 

بعدشم که موش بدبختو بی هوش میکنیم و اون بافت رو جدا میکنیم ببریم ازمایشگاه مثلا قلب کبد یا هرجایی که هدف دارو بوده 

دیگه میمیره بیچاره 

ولی درکل حتی اگه نیاز به جدا کردن بافت هم نباشه و ازمایشمون روی بیماری روانی باشه هم اخرش موشا رو میکشیم چون برای کار دیگه ای به درد نمیخورن وقتی یه ازمایش انجام شده باشه روشون 

ولی مرگ اسان دارن با دوز بالای داروی بیهوشی یا گاز

خدایا ببین اخه کاراتو🦦

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقت نمیکنم بخدا ولی بی نهاااایت این رشته و شغل رو و از اون مهم تر شیمیم از همه درسام بهتر بود و هست ...

واقعا؟ حالا من هیچوقت رابطه خوبی با شیمی نداشتم🤣

ایشالا فرصتش پیش میاد و میخونی عزیزم 

شما که علاقه داری خیلی لذت خواهی برد 

من اولش اصلا حسی نداشتم به داروسازی شناختی هم نداشتم اون موقع مثل الان نبود که انقدر همه چی تو اینترنت باشه

بیرون از خونه هم نمیرفتم که مثلا داروساز رو تو داروخونه ببینم 

واسه همین اینجوری نبود که قبل ورود بهش علاقه داشته باشم 

راستش تازه الان خوشم اومده ازش🤣 

تو دوران دانشجوییم خیلی ارتباط برقرار نمیکردم با درسا

خدایا ببین اخه کاراتو🦦

واقعا؟ حالا من هیچوقت رابطه خوبی با شیمی نداشتم🤣ایشالا فرصتش پیش میاد و میخونی عزیزم شما که علاقه د ...

انشاالله که موفق باشید 

و 

انشالله خدا بهم یه توان و وقتی بده که بتونم منم داروساز بشم هرچند یک رویاااااست ولی شیرین ترین رویای عمرمه

انشاالله که موفق باشید و انشالله خدا بهم یه توان و وقتی بده که بتونم منم داروساز بشم هرچند یک رویااا ...

عزیزممم واقعا امیدوارم یجوری پیش بره که بری بخونی🩷

خدایا ببین اخه کاراتو🦦

خب ببین کار ما روی موش اینجوریه که اول بیماری رو القا میکنیم بعضی بیماریها مثل افسردگی یا القاء بیما ...

ممنون که وقت گذاشتی عزیزم و برام توضیح دادی . امیدوارم موفق باشید

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)