2777
2789
من ۵ شب خوندم بعد دیگه رهاش کردم خداشاهده ی شب انگار یکی اومد بیدارم کرد دوتا موجود سفید قد بلند بود ...

ترتیب خاصی داره؟برای نیت خاصی خوندید که اینجوری دیدید؟

حیفه ولش کردین پس

پزشکی جان تو حسرت شدی واسم و تمام دلخوشی های زندگیمو ازم گرفتی💔تو آرزوی بچگیم بودی و من خودمو با تو و روپوش سفید و مطب و بیمارستان و دانشگاه پزشکی کللللی تصور کرده بودم،تو نیازم بودی،علاقم بودی،آینده ام بودی و پایه های ساختن زندگیم اما....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس خودت چرا داری بااینهمه شک و تردید این سوالارو میپرسی خب بخون دینه تایمی نمینیره ک والا😂😂😂😂

نه باید با جزییات بخونی 

الان همین ختم یس هم چند مدل چله است 

چله ای که امام زمان گفته اون مدلی بخونید 

و دو مدل دیگه 

باید تصمیم بگیرید کدوم مدل میخوای بخونی شروع کنی 

من تردید ندارم می‌خوام درست بخونم عزیزم

ترتیب خاصی داره؟برای نیت خاصی خوندید که اینجوری دیدید؟حیفه ولش کردین پس

نه والا همینجوری اولش حوصلم سررفته بود قران بازکردم یاسین اومد ...ببین ی چیزمیگم نمیدونم باید حسش کنید یکم مشکل قلبی دارم هروقت میخونم کامل رفع میشه ..هروقت حس کردی تو دام افتادی و راهی نداری بخون قول میدم قطعا نجات پیدامیکنی

من ۵ شب خوندم بعد دیگه رهاش کردم خداشاهده ی شب انگار یکی اومد بیدارم کرد دوتا موجود سفید قد بلند بود ...

میشه یبار به نیت امضام بخونی لطفا 🥲🥲اسمم ساراست 

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

چشم بانو

چشمتون روشن نرسی که قبول کردین مهربونم

نیتم امضامه،امسال هم میخوام شانسم رو امتحان کنم و معضلات و کم و کاستی ها هست گرچه بهتر از قبل شده خیلی ولی آشوبم

بدون درس خوندن نمیتونم خودمو از جایی که توش هستم و از این زندگی نجات بدم

کاش خدا دعاتون رو درحقم بشنوه و حاجت روا بشم😘

پزشکی جان تو حسرت شدی واسم و تمام دلخوشی های زندگیمو ازم گرفتی💔تو آرزوی بچگیم بودی و من خودمو با تو و روپوش سفید و مطب و بیمارستان و دانشگاه پزشکی کللللی تصور کرده بودم،تو نیازم بودی،علاقم بودی،آینده ام بودی و پایه های ساختن زندگیم اما....
منهرچیزی خواستم شده البته با یقین بخونید

با چشمای اشکی پیام می دم بی زحمت و تو رو خدا به اسم کاربریم دعا کنید معجزه شه انشالله حتما همین روزا دانشکده دولتی دندان پزشکی شهرمون ارتودنسی قبل از جراحی فک کنم و اصلا نه خدا و نه بنده هاش ناامیدم نکنن و مانع ارتودنسی قبل جراحی فکم نشن و مانع جراحی فکم نشن و امسال بیمارستان دولتی جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دندونام و لثه هامو از دست ندم و نیاز به ایمپلنت و پیوند لثه پیدا نکنم و پول ارتودنسی قبل از جراحی فک و جراحی فکمو خدا برام برسونه دعا کن 😭

نه والا همینجوری اولش حوصلم سررفته بود قران بازکردم یاسین اومد ...ببین ی چیزمیگم نمیدونم باید حسش کن ...

واقعا یس معجزه می کنه؟

خدایا ان شاءالله مصلحتتو با حاجتم یکی کنی...

سوره حشر عالیهاز خوبی هاش اینه زود حاجت میدهولی ممکنه بعضی وقتا بگی کاش حاجتم رو نمیگرفتم

چجوری باید بخونم؟

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!