2777
2789
عنوان

میخام برم مهریه مو بزارم اجرا

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 60 پست

تو عقد جدا شدن قبل عروسی و هیچی 

مگه مهریه میگیرن🫤🫤

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزم برای زندگیت تلاش کن زندگی همه گل وبلبل نیست میدونی طلاق بگیری همه به چشم بد نگاه میکنن و سواستفاده میخوان بکنن اگه معتاد نیست دست بزن نداره تلاش کن راه حل پیدا کن 

نمیدونم

فردا برو دکتر .معاینه کنه .اگر باکره باشی خیلی به نفعته .میتونی از حق حبس استفاده کنی و راحتتت طلاقتو بگیری 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

تو عقد جدا شدن قبل عروسی و هیچی مگه مهریه میگیرن🫤🫤

نع مهر نمیخام .

میخام اینکارو کنم مجبور بشه طلاقم بده 

البته منم چن سال عمرم تلف کردم ب پاش 

ولی بازم هیچی نمیخام 

ببین عزیزم برای زندگیت تلاش کن زندگی همه گل وبلبل نیست میدونی طلاق بگیری همه به چشم بد نگاه میکنن و ...

هیچ اختیاری از خودش نداره 

خانوادش براش تصمیم می‌گیرن

نه خونه زندگی درست کرده و نه هیچی 

میدونم چیزی بنامش نیستفقط ۳دونگ یه خونه بنامشهچقد از مهریه رو اجرا بزارم ؟

عزیزم منم این راهها رفتم خیلی دوندگی داره سالی فقط یه سکه میدن من نگرفتم اینطور نیست تو فردا بری همون دقیقه بزارن اجرا من کلن اونجا بودم یه خانمی می‌گفت سه ماه مهریه گذاشتم حتی یه سکه هم ندادن آخر میگن پنچ ماه دیگه بیا قسط بندی کنیم 

یکی از نزدیکانمون دوران عقد همین مشکل رو داشت

پسره خوبی بود

اما خانواده اش خیلی دخالت میکردند.

مهریه اش رو گذاشت اجرا 

یک سال هم باهاش قهر بود 

پسره چند بار اومد دنبالش اما نمیتونست ببخشه

بعد یک سال خودش زنگ زد به پسره گفت بیا دنبالم باهم صحبت کنیم.

عروسی هم نگرفتند

رفتن مشهد و الان دوتا بچه داره.

فرق میکنه؟

پایینتر نوشتم 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏