وقتی باکره نباشه بله میتونه مهریه بگیره عروسی که صرفا فقط یه جشنه همین
خیلی چیزا میشه تو قانون ولی دلیل نمیشه انجام بدیم
وقتی عقد هستن و طرف خونه پدرش است و زندگی زناشویی و متاهلی شون رسماً شروع نشده من نظرم اینکه مهریه خوب نیست بگیری ، البته نظر منه و شاید از نظر همه اشتباه باشه .
دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم
کاش منم تو نامزدی تموم میکردم. الان هیچ راهی ندارم با یه بچه اسیرم. یه هفته پیش مادرش هرچی دلش خواست گفت بهم تاخواستم جوابشو بدم زنیک... شوهرم انقد فش های بد بد بهم گفت مادرش هم میخندید... الان نشستم خونه میپزم کوفت میکنه انگار ن انگار اون غلطو کرده و من روز ب روز سردتر میشم
هیچ اختیاری از خودش نداره خانوادش براش تصمیم میگیرننه خونه زندگی درست کرده و نه هیچی
دوم اینکه همسایه ما درخواست مهریه کرد اونم داد ماهی یه سکه ولی طلاق نداد اینم طلاق میخواست پسره گفت دندونت متل سرت سفید شد طلاق میدم پسره رفت ازدواج کرد بچه دار شد نه ساله میگذره دختره چهل پنج ساله اش شد بعد طلاق داد فامیل ما هم چهار ساله مهریه پرداخت میکنه طلاق نامیده میگه طلاق بده نامیده دختره خواستگار خیلی خوب داره ولی نمیدونه ازدواج کنه
نع مهر نمیخام .میخام اینکارو کنم مجبور بشه طلاقم بده البته منم چن سال عمرم تلف کردم ب پاش ولی بازم ه ...
اگه میتونی یه مدت صبر کن میره کسیو پیدا میکنه بعد به پات میفته که طلاق بگیری
اگه هم توافق میکنه برید استاد رسمی وکالت طلاق ازش بگیر مهریه رو ببخش.
بعد تو گفتی چیزی نداره قانون اون خونه ای که داره رو که اصلا حساب نمیکنه نهایت هر یک سال و نیم یه دونه سکه بهت بده اونم میتونه لج کنه و هیچ وقت طلاقت نده
دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم
عزیزم اسم گه روش گذاشتن آیندش خراب کردن پسر بچه نه نه داشتن چرا مردمو سرکار میزارن ازاین جور آدما حت ...
اون پسر هم مطلقه میشه دیگه
تا جایی که من دیدم دید مردم نسبت به مرد مطلقه خیلی بدتره تا زن مطلقه
از قدیم هم گفتن زن آدم زن مرده شو ولی زن طلاق داده نه