2777
2789

کلا خانمایی که شاغلن و در برابر کاری که میکنن دستمزد دریافت میکنن فک میکنن یه سر و گردن از خانه دارها بالاترن 

به اسی کاری ندارم ولی خودم توی فرهنگی ها بزرگ شدم همیشه فک میکنن از بقیه بیشتر میفهمن 

یا کسی که خانه داره پیشرفتی نداره 

در حالی که هیچ کس از درآمد و کار بیرون بدش نمیاد ولی دست و پاشونو بستن 

خیلی از مردها فک میکنن زن اگه دستش بره تو جیبش از کنترل خارج میشه 

به شاغل بودنتون نمیتونید بنازید 

منم شاغل بودم ولی بعد بارداریم خونه نشین شدم 

حالم از خودم بهم سمخوره که دستم جلوی شوهرم درازه

فقط شدم کلفتی کارهای فرسایشی خونه 

کاش بخونه

اسی ولی به نظر من کار بیرون ادمو بی نهایت فرسوده میکنه. حالا خانم خانه دار هم ۲۴ساعته نباید کار کنه ها ولی اگه به انتخاب خودم بود خونه دسته گل رو و خونه نشستن و خانومی کردن رو ترجیح میدادم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا خونه داری خوبه ها😂

من پارسال شاغل بودم سر چندغاز پدرم در اومد 

الان راحت به دانشگام میرسم باشگاه و خرید و تفریحم سر جاشه 

البته شاغل بودنم خوبه ولی منه گشاد براش ساخته نشدم

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

ولی شاغل بودن یا نبودن فقط انتخابه 

چقدر بدم میاد که بخواهیم با این چیزها ارزش گذاری کنیم 

هرکس شاغله تلاش کرده و دمش گرم 

هرکس نیست هم دلائلی داره

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
اسی ولی به نظر من کار بیرون ادمو بی نهایت فرسوده میکنه. حالا خانم خانه دار هم ۲۴ساعته نباید کار کنه ...

منم شاعلم و اگه بحث مالیش نبود قطعا خونه داری رو ترجیح میدم ...

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

همیشه هم بنطور نیست که خانه دارا فقیر و بی پول باشن و دستشون جلو شوهر دراز ..‌ نمیدونم چرا فکر میکنید همه مث خودتونن

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

من شاغل بودم ،دوقلوها بدنیا اومدن خانه دار شدن الان پاره وقت دورکاری میکنم ،چرا؟؟چون تا همون روز هم مقاومت میکردم ،حقوقی که می‌گرفتم در مقابل پولی که همسرم بهم میداد پولی نبود و من فقط بخاطر اینکه سرگرم باشم میرفتم .پوستم عالی آرامش در خانه و خداروشکر .اتفاقا خیلی ها به دلیلی که من دارم خانه دار هستن .دنبال قرو فر و زبان جدید و کتاب خواندن و کارای خودمو و زندگیم .حالا هر چقدر دلشون میخواد هم حس برتری کنند.یک مادر باسواد و با مهارت هستم.

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒کانال تلگرام https://t.me/cosyviibe

منم شاعلم و اگه بحث مالیش نبود قطعا خونه داری رو ترجیح میدم ...

به خدا بوی غذای گرم امنیت و ارامش... من خیلی جنگیدم برم سر کار ولی نمیدونستم اینطوری گیر میکنم اگه میدونستم به کم راضی میشدم و با حقوق شوهرم واقعا میساختم

ببخشید حالا نه اینکه هر خانمی که بیرون کار میکنه مهندسی یا پزشک هستن 

نمیگم بقیه شغل ها ارزش نداره ولی فخر فروشی هم نداره 

شخصا اهمیت نمیدم کسی شاغل باشه 

ولی خب اگه دکترا داشته باشن واقعا دوست دارم