2777
2789

من‌دوست دارم خودم کار کنم پول در بیارم هر چی دوس دارم بخرم برای خودم 

18,. 19 سالمه بچه نیستم همه دوستام کار میکنن 

چون کتاب زیاذ گرفتم برای درسام میگ بشین درس بخون نرو 

چیکار کنم الان ؟چطوری راضی کنم 🥲🥲

کاره هم اینه به کلینیکه که منشی می‌خوان از ساعت 2 تا 7  حقوقشو نگفته هنوز گفته فردا بیام 

بنظرتون حقوقش چند باشه برم ؟

نام کاربریم هم دلبر عراقی اشاره به امام حسین داره نه داعشی 🤕😐 دختر ترک هستم 🧚‍♀️ اصلا مذهبی نیستم اماااااااااااا بشدت عاشق امام حسینم جان من است او💚🫂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی کنکوری هستی؟

نه نمیتونم کنکور بخونم اگ بشه حقوق دانشگاه آزاد می‌خوام برم سال بعد

نام کاربریم هم دلبر عراقی اشاره به امام حسین داره نه داعشی 🤕😐 دختر ترک هستم 🧚‍♀️ اصلا مذهبی نیستم اماااااااااااا بشدت عاشق امام حسینم جان من است او💚🫂

بشین درستو بخون چند سال دیگه خودت دنبال منشی باشی واسه کلینیکت

درسم و میخونم کنارش ولی اینا نمیزارن

به نظرم درس بخون. کار فوایدی داره ولی وقتی خانواده از لحاظ مالی حمایتت می‌کنن تمرکزتو روی درس بذار. شغل منشی‌گری تا یه سنی پذیرش داره. فرضا خوب درس نخونی و از طریق رشته‌ت نتونی شغلی پیدا کنی، چند سال بعد ممکنه منشی هم نخوانت پشیمون بشی.

با حقوق منشیگری میخوای هزینه دانشگاه آزادو بدی؟ 

یا توقع داری اونم باابات بده که الانم کلی هزینه کتاب کرده و نمیخونی؟

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

کاش الان تو سن تو بودم 

دوسال سختی میکشیدم  یا حتی سه سال یه عمر با افتخار زندگی میکردم بعد ها میفهمی شغلی نداشته باشی یا جایگاه اجتماعی خیلی افسرده میشی

فقط بخون حداقل پرستار یا معلم بشو

پدر و مادرت هم همیشه بهت افتخار میکنن

اصن فک کن تو الان یه دختر ۱۹ ساله داری دوست داری بره منشی دیگران بشه یا برا خودش معلم یا کارمندی بشه؟؟؟