2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یسری مربیا ببخشید گاون باید مربی هواسش میبود اون اونده یاد بگیره حالا هرچی ۱۰۰جلسه بیاد داره پشت ماشین اموزش میشینه و مربی کنارشه اون باید هواسش باشه 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
یسری مربیا ببخشید گاون باید مربی هواسش میبود اون اونده یاد بگیره حالا هرچی ۱۰۰جلسه بیاد داره پشت ماش ...

این خوبه یبار افسره جلسه اولش بود روز اول سه بار کاراموزا تصادفذکردن دفعه سوم ماشین طرف له شده بود

درسته اون دختره زیاد اومده ولی وقتی هنوز گواهینامه نگرفته و پشت اون ماشین نشسته یعنی نا بلده و مربی وظیفه ش حواسش باشه و مقصر مربیه! مربیا هم ک همش با گوشی و الکی پول میگیرن متاسفانه 

درسته اون دختره زیاد اومده ولی وقتی هنوز گواهینامه نگرفته و پشت اون ماشین نشسته یعنی نا بلده و مربی ...

آره دیدی همش توی گوشین خداییش من مربی ازاد گرفتم گوشیش روی سایلنت بود اصلا جواب نمیداد وباهام خوب کارمیکرد

این خوبه یبار افسره جلسه اولش بود روز اول سه بار کاراموزا تصادفذکردن دفعه سوم ماشین طرف له شده بود

من رفته بودم اموزش ببینم تو یه کوچه رسیدیم چندتا بچه از پشت چسبیدن به ماشین 

بعد من جیغ زدم مربی تا دید ترمز کردددد بچه ها محکم خوردن به ماشین گفتم اقای فلانی خطرناکه درسته کارشون پرخطر بود  ولی اینجوری ترمز میگیرید سرشون میخوره به شیشه چیزیشون میشه برگشت گفت به جهنم بیمه میده 

اصلا پشمام ریختتتت 

میگه من میتونم الان یکی زیر کنم نمیتونه کاری کنه چون ماشین اموزشه

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔