2777
2789
عنوان

یذره دلم برا شوهرم سوخت بنظرتون کارم اشتباهه

| مشاهده متن کامل بحث + 992 بازدید | 52 پست
بله شاید یکی دو روز در هفته مثلا ساعت ۷ بره ولی بقیه ی روزا ۳ ساعت ۸ . ۹ شب خوابه همسرم

چقدر خوب شما درک میکنی و عاقلی

شوهر من اینجوری باشه سکته میکنم خیلی لوسم🤦‍♀️😂

تلاش برای بازیابی اولویت قرار دادن خودم در هر لحظه🥇♻️ سعی بر انجام برنامه ی روزانه و ساعتی 📋افزایش نمره آیلتس 📈

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید کارشون چی اینجوری خیلی سخت ک خدا بهشون سلامتی بده

سلامت باشید 

ماشین سنگین داره بار میبره شهر های اطراف و بخاطر ترافیک و رسوندن به موقع بار باید تو تایم مشخص برسه برنامه ریزی اینجوریه که باید ساعت ۳ راه بیوفته

سلامت باشید ماشین سنگین داره بار میبره شهر های اطراف و بخاطر ترافیک و رسوندن به موقع بار باید تو تای ...

سخت ترین کار

خدا نگهدار همه راننده ها باشه 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
چقدر خوب شما درک میکنی و عاقلیشوهر من اینجوری باشه سکته میکنم خیلی لوسم🤦‍♀️😂

😁خب بهر حال مرد هم زحمت میکشه و واقعا کار بیرون خیلی سخته تو این شرایط اقتصادی 

باید به همسرت آرامش بدی 

ای بابا مرد چی باشه که دل سوختن داشته باشهکار خونه کرده دیگه

اینم هست 

متاسفانه مردا نمیدونم چرا اینجورین 

تلاش برای بازیابی اولویت قرار دادن خودم در هر لحظه🥇♻️ سعی بر انجام برنامه ی روزانه و ساعتی 📋افزایش نمره آیلتس 📈