2777
2789
عنوان

مامانم و خواهر زادم اومدن خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 35 پست
الان که وقت مدرسه هاس هروقت خواستن بیان بگو درس داره یا میخوادبخوابه یا میخوایم بریم بیرونکم کم رابط ...

هرروز زنگ میرنه هرروز بهونه میارم یهو میبینم جلودرمونن

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

شمام بگو من و شوهرم دوست نداریم بچه هامون تو این سن از این چیزا یاد بگیرن لطفا دیگه خونه ی ما نیاید

ب من میگن تو عقب مونده میخوای بار بزاری بچه هاتو گفتم اوکیه مشکلی ندارم

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرروز زنگ میرنه هرروز بهونه میارم یهو میبینم جلودرمونن

اصلا جواب تماسارو یکی در میون بده.بگو نشنیدم گوشیم سایلته و ووو کلی بهونه بیار

اخرسر خونتو عوض کن دیگه راهکاری به ذهنم نمیرسه

خدا صبرت بده

اصلا جواب تماسارو یکی در میون بده.بگو نشنیدم گوشیم سایلته و ووو کلی بهونه بیاراخرسر خونتو عوض کن دیگ ...

❤️❤️❤️❤️خونه رو با بدبختی خریدیم خودمو شوهرم همه کارای بازسازیشو انجام دادیم 

نهایت قهر میکنم دیگه 

الان شما عزیزتر هستی مطمعنم

آره. 

در تاریخ ۱۰ آذر ۱۳۸۵ ، در شهر اهواز و در بیمارستان رازی ، دختری پا به جهان گذاشت که چون مادرش هر کاری کرد، اعم از ماه ها قرص خوردن و از چهارچوب در آویزان شدن و ضربه به شکم ،ولی سقط نشد و سگ جون بود، نامش را آیه گذاشتند، یعنی معجزه و نشانه خدا. بلی او یک ته تغاری ناخواسته بود، ولی بعدا خواسته شد.