2777
2789
عنوان

بروبچ من تازه عضو شدم🤚

| مشاهده متن کامل بحث + 9197 بازدید | 1237 پست
خبرت چیه سسخلی منو😂😂

نههههه🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

واییییییی پاره شودممممممم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ناشناس یکی به چی گفته میخام بهش بگم🤣

قد‌بارونای‌انزلی‌باریدم‌من:)!   ‌ https://daigo.ir/secret/51794345533

هعیییییی تفففف نه دیگه من انقد سسخل نيستم🙄😂خوابو دوس دارم باعث میشه گریه نکنم:)

الهی حالا من بخوابم خیلی گریع میکنم 😂😂😂

دیگ سسخل تر از رویام.. خیلیم حالم خوبع فدات شم 😂😂

......  پاییز  دلهاست  ❤️‍🔥... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... ❤️‍🔥🍷🍂🍂🍁🍂🍂🍂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی حالا من بخوابم خیلی گریع میکنم 😂😂😂دیگ سسخل تر از رویام.. خیلیم حالم خوبع فدات شم 😂😂

😂🤦🏽‍♀️

قد‌بارونای‌انزلی‌باریدم‌من:)!   ‌ https://daigo.ir/secret/51794345533

نههههه🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣واییییییی پاره شودممممممم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣ناشناس یکی ...

گووولی سسخله پاره شوووو ولی گیه نکن 

شاید انلاین نباشم.. ولی همیشه بیدارم😂😂

......  پاییز  دلهاست  ❤️‍🔥... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... ❤️‍🔥🍷🍂🍂🍁🍂🍂🍂

[اUOTE=399966082]😂🤦🏽‍♀️[/QUOTE]

بخوابم بارون انزلی  بارو بندیلشو جم میکنه جلوم رویا.. بس ک سسخلم👍😂😂

@ملکه455_‍ خبر خبر خبر خبر دارم🙄😂

من ملکه ام با این اکم پی وی بگو خبرتو

🧜‍♂️هیتلرم‌خوبه‌ولی‌من‌عاشق‌باپنبه‌سربریدن‌‌های‌چرچیلم🧜‍♂️                                                                                                    زندگی میکنم با قوانین خودم✌                                                                                                                            🧜‍♂️انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بد دهان دائم در نوسانم🧜‍♂️                                                                                                   با غریبه ها نمیتونم اُخت بشم چون نمی شناسمشون             خودی هارم چون میشناسمشون به دلم نمی نشینن😕

فدات همشهری🌹تاپیک هات رو دیدمقدم نو رسیده مبارک باشه💕💕💕💕💕💕💕

عشقی  ممنون عزیزدل😘😘

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

دهنتو🤣🤣خواستگار پیدا شده براش🤣

برا ملک؟😂

من الان سارام🤚

🧜‍♂️هیتلرم‌خوبه‌ولی‌من‌عاشق‌باپنبه‌سربریدن‌‌های‌چرچیلم🧜‍♂️                                                                                                    زندگی میکنم با قوانین خودم✌                                                                                                                            🧜‍♂️انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بد دهان دائم در نوسانم🧜‍♂️                                                                                                   با غریبه ها نمیتونم اُخت بشم چون نمی شناسمشون             خودی هارم چون میشناسمشون به دلم نمی نشینن😕