2777
2789
عنوان

بروبچ من تازه عضو شدم🤚

| مشاهده متن کامل بحث + 9244 بازدید | 1237 پست
تفکر عقب مونده هاس عزیز منچی بگه آخه آدم ب اینامجبوره دهن ب دهن نشه بگه شما حرف بعدیتم درسته

درسته 

چری الان خودت  درامد داری شاغلی؟

میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حداقل خوبه مثل بعضی ها نیستمحداقل دارم بورسیه تحصیلی میگیرم برم خارج درس بخونم نیم ساعت دیگم مصاحبه ...

بعضیا؟ 

خیلی خوبه خوشحال شدم برات😅

موفق باشی🤌🏼

آب بخور استرست کم بشه 

قد‌بارونای‌انزلی‌باریدم‌من:)!   ‌ https://daigo.ir/secret/51794345533

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣آدم باید زیبایی هاشو نشون کل دنیا بده😌🥳

ن بسه دیگه

حس میکنم بیشتر ببینم باز دست و بالم رو 🗡میبرم

🧜‍♂️هیتلرم‌خوبه‌ولی‌من‌عاشق‌باپنبه‌سربریدن‌‌های‌چرچیلم🧜‍♂️                                                                                                    زندگی میکنم با قوانین خودم✌                                                                                                                            🧜‍♂️انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بد دهان دائم در نوسانم🧜‍♂️                                                                                                   با غریبه ها نمیتونم اُخت بشم چون نمی شناسمشون             خودی هارم چون میشناسمشون به دلم نمی نشینن😕

حالا منی که روزی 500 تا عکس میدم😂😂

منم ک مثل تو ام😂

همینطوری بیکار هی عکس میگیرم از خودم 🤦‍♀️

🧜‍♂️هیتلرم‌خوبه‌ولی‌من‌عاشق‌باپنبه‌سربریدن‌‌های‌چرچیلم🧜‍♂️                                                                                                    زندگی میکنم با قوانین خودم✌                                                                                                                            🧜‍♂️انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بد دهان دائم در نوسانم🧜‍♂️                                                                                                   با غریبه ها نمیتونم اُخت بشم چون نمی شناسمشون             خودی هارم چون میشناسمشون به دلم نمی نشینن😕

منم ک مثل تو ام😂همینطوری بیکار هی عکس میگیرم از خودم 🤦‍♀️

منم منم🙄🤣🤣

خوشم میاد😂

تو گوشیم 7 هزار تا عکسه🤣🤣🤣

قد‌بارونای‌انزلی‌باریدم‌من:)!   ‌ https://daigo.ir/secret/51794345533

خوبه درسته  متنای بلند قامتمو نخوندی  ولی نتیجه همونی شد که میخاستم😁😂🤣

میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

خوبه درسته متنای بلند قامتمو نخوندی ولی نتیجه همونی شد که میخاستم😁😂🤣

آره خوب ی دو ساله هنو زندگی میکنم 

قبلا زندگی منو ........