2777
2789
عنوان

بروبچ من تازه عضو شدم🤚

| مشاهده متن کامل بحث + 9179 بازدید | 1237 پست
خبرت چیه سسخلی منو😂😂

نههههه🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

واییییییی پاره شودممممممم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ناشناس یکی به چی گفته میخام بهش بگم🤣

قد‌بارونای‌انزلی‌باریدم‌من:)!   ‌ https://daigo.ir/secret/51794345533

هعیییییی تفففف نه دیگه من انقد سسخل نيستم🙄😂خوابو دوس دارم باعث میشه گریه نکنم:)

الهی حالا من بخوابم خیلی گریع میکنم 😂😂😂

دیگ سسخل تر از رویام.. خیلیم حالم خوبع فدات شم 😂😂

......  پاییز  دلهاست  ❤️‍🔥... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... ❤️‍🔥🍷🍂🍂🍁🍂🍂🍂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی حالا من بخوابم خیلی گریع میکنم 😂😂😂دیگ سسخل تر از رویام.. خیلیم حالم خوبع فدات شم 😂😂

😂🤦🏽‍♀️

قد‌بارونای‌انزلی‌باریدم‌من:)!   ‌ https://daigo.ir/secret/51794345533

نههههه🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣واییییییی پاره شودممممممم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣ناشناس یکی ...

گووولی سسخله پاره شوووو ولی گیه نکن 

شاید انلاین نباشم.. ولی همیشه بیدارم😂😂

......  پاییز  دلهاست  ❤️‍🔥... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... ❤️‍🔥🍷🍂🍂🍁🍂🍂🍂

[اUOTE=399966082]😂🤦🏽‍♀️[/QUOTE]

بخوابم بارون انزلی  بارو بندیلشو جم میکنه جلوم رویا.. بس ک سسخلم👍😂😂

@ملکه455_‍ خبر خبر خبر خبر دارم🙄😂

من ملکه ام با این اکم پی وی بگو خبرتو

🧜‍♂️هیتلرم‌خوبه‌ولی‌من‌عاشق‌باپنبه‌سربریدن‌‌های‌چرچیلم🧜‍♂️                                                                                                    زندگی میکنم با قوانین خودم✌                                                                                                                            🧜‍♂️انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بد دهان دائم در نوسانم🧜‍♂️                                                                                                   با غریبه ها نمیتونم اُخت بشم چون نمی شناسمشون             خودی هارم چون میشناسمشون به دلم نمی نشینن😕

فدات همشهری🌹تاپیک هات رو دیدمقدم نو رسیده مبارک باشه💕💕💕💕💕💕💕

عشقی  ممنون عزیزدل😘😘

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

دهنتو🤣🤣خواستگار پیدا شده براش🤣

برا ملک؟😂

من الان سارام🤚

🧜‍♂️هیتلرم‌خوبه‌ولی‌من‌عاشق‌باپنبه‌سربریدن‌‌های‌چرچیلم🧜‍♂️                                                                                                    زندگی میکنم با قوانین خودم✌                                                                                                                            🧜‍♂️انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بد دهان دائم در نوسانم🧜‍♂️                                                                                                   با غریبه ها نمیتونم اُخت بشم چون نمی شناسمشون             خودی هارم چون میشناسمشون به دلم نمی نشینن😕