2777
2789

به عنوان یک شمالی

پیاز رنده میکنم با زردچوبه میزارم رو گاز تا آب پیاز خشک بشه، در اندازه یه قاشق کوچیک روغن میریزم، گردو رو اضافه میکنم و هم میزنم تا تفت بخوره. کم آب میریزم و میزارم خورشت چند ساعت بپزه و تقریبا آبش خشک بشه، اونوقته که بهش رب آلوچه، گلپر و کمی سبزی چوچاق خورد شده اضافه میکنم. مرغ خام رو هم میزارم داخل خورشت، تا تقریبا یکساعت دیگه قل بزنه.

نه مرغ بد مزه میشه نه بد بو.

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میشه دستور پخت فسنجون مامانتون و مادرشوهرتونو بگید😁❤️

عزیزم ما ن گردو تفت میدیم ن بادوم وبسته وتخمه😂😂میریزیم همراه گردو ن کدو‌حلوایی

ی پیاز متوسط رنده ریز میکنیم توگمج(ظرف شمالی)

گردو ک چندبار چرخ شده یعنی سابیده شده قشنگ و قاطیش میکنیم هم میزنیم زرد چوبه

رب انارترش یکمم رب الوچه اگ ترش دوس نداری کمتر بریز ربشو

بعضیا رب گوجه هم میزنن مادوست‌نداریم ولی اب اضافه میکنیم

میزاریم رو شعله ملایم ساعتها بپزه روغن بندازه وقشنگ جابیفته هم غلیظ میشه لعاب دار وخوش طعم

مرغم جدا میپزیم اضافه میکینم یا گوشت قلقلی

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

بعضی نظراتو خوندم تازه میفهمم چرا فسنجون هیچکسو جز مامانمو مادرشوهرمو دوست ندارم😂😂

من عاشق فسنجون شمالی هستم با خوندن نظرات از فسنجون دارم زده میشم😐 چرا اینطوری درست میکنن دوستان!!

من عاشق فسنجون شمالی هستم با خوندن نظرات از فسنجون دارم زده میشم😐 چرا اینطوری درست میکنن دوستان!!

منم همینطور نمیگم مابی نقص وعالی میپزیم 

ولی بعضیا دیگ خیلی عجیب غریبن

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️