2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کامنتها خوندم فهمیدم فقط انگار منم که به خورشتم شکر نمیزنم البته کلا تو خونه ما شکر و قند حذف ولی طع ...

بله بستگی به ذائقه داره 

ما هم شکر و قند نمبخوریم به جاش عسل میزنم

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌

گردو آسیاب کن پیازم آسیاب کن خیلی ریز بشه بعد اول پیاز و بزار خامیش گرفته‌بشه بعد گردو رو‌هم تفت بده آب سرد با یخ اضافه کن‌زردچوبه نمک فلفل بریز رب انار و رب آلوچه اضافه کن بزار قل بخوره قل که خورد زیرشو‌کم کن بزار آروم بپزه چند ساعت چند تیکه یخ بهش اضافه کن هر دفعه تا روغن بندازه جداگانه مرغ و بپز و سرخ کن وسط های پخت اضافه کن همین

گردو آسیاب کن پیازم آسیاب کن خیلی ریز بشه بعد اول پیاز و بزار خامیش گرفته‌بشه بعد گردو رو‌هم تفت بده ...

خیلی ممنون گلم

فقط رب آلوچه ندارم میشه نزنم؟

رب انار هم ترش باشه مشکلی نیست ؟

عزیزم میشه شما هم دستور پخت بگید

من خیلی ساده درست میکنم 

گردو و بادوم پوست گرفته میریزم آسیاب 

پیاز تفت میدم بهش گردو و زردچوبه خیلی کم میزنم میزارم کنار گوشت گوسفند و سینه نرغ به نسبت مساوی چرخ میکنم بهش پیاز و نمک میزنم بعد توپک ریز درست میکنم و سرخ میکنم بعدم میری م داخل اون ترکیب پیاز و ....،بهش رب انار میزنم میزارم تا شب رنگ خورشتم تیره و جاافتاده بشه 

یا اینکه مرغ آبپز میکنم خورد میکنن بعد باهمون آب مرغش میریزم 

خیلی ممنون گلمفقط رب آلوچه ندارم میشه نزنم؟رب انار هم ترش باشه مشکلی نیست ؟

نه رب آلوچه طمع ملس داره زیاد ترش نمیکنه فسنجون و اما رنگ فسنجون و تیره میکنه رب انار طمع میده به فسنجون

موقعه درست کردن رب آلوچه آهن میندازن توش برای همون ربش سیاه میکنه فسنجون و