2777
2789

سلام خوبین؟تاپیک قبلم هست که من یه خواستگاری داشتم با اینکه ندیده بودمش جوابم منفی بود. کلا قصد ازدواج ندارم چون دلم پیش همسر سابقمه نمیخوام با کسی ازدواج کنم از یه طرفم از جانب خانواده ام خیلی تحت فشار هستم شدم ورد زبونا هر کی یه چیز بهم میگه💔خب اینا رو ولش ،من میخواستم این خواستگار خودش نیاد دیگه خیلی ناراحت بودم قبلا هم با ذکر یونسیه آشناییت داشتم ولی اصلا یادم نبود بخونمش(تو همین نی نی سایت میگفتن سنگینه😐چرت میگن ولی)از هوش مصنوعی خواستم یه دعا بهم معرفی کنه اونم ذکر یونسیه رو معرفی کرد🥺منم شروع کردم به خوندن کلی هم گریه کردم گفتم خدایا تو خبر از حال دلم داری کمک کن یه جوری همه چی درست بشه یه جوری که دلم آروم بگیره خودت کمک دلم کن...خلاصه گذشت بعد دو سه روز بابام با عموم که واسطه بود یکم حرفش شد گفت به من نظرت چیه بگم نیان گفتم من از خدامه منت بارتم🥺😅بابام خودش گفت نیان و من به آرزوم رسیدم بدون هیچ بحث و ناراحتی خدایا شکرت💙گفتم تاپیک بزنم شاید گره از کار کسی باز بشه🥺

جهان اصالت را ستایش میکند♡:)!یاشاسین ارومیه،بژی مهاباد✌️💯از یه خانواده اصیل و پر جمعیت ۸ نفره ،بیکارم و بی عار 😂💔😎میخواستم ادامه تحصیل بدم نزاشتن و اینگونه بود که ما دیپلمه ماندیم! البته دیپلم ردی😁👩‍🦯 درسم خوب نبود😁🗿ولی خب به محیط دانشگاه علاقه داشتم🥺💔ساکن در غرب کشور🤙درخواست دوستی ندین نمی پذیرم⛔️میگم دلبر: ما بی تو خرابیم تو بی ما چونی؟😄💔...من خدا رو بار ها دیدم:)اون خیلی مهربونه هر وقت صداش کردم ردم نکرد با اینکه بنده ی خوبش نبودم ولی اون همیشه خدای خوبم بوده و هست😍💖

عزیزم چند بار باید گفت؟ شرایطش چیه؟

اصلا چجوریه ذکرش مثلا باید گفت یونسیه؟

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداروشکر 

فکر کردم خبری از همسر سابقت شد

کاش دعا میکردی هر چی خیره همون رو خدا پیش بیاره 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
اشتباهه چون همه چیز با اذن خدا انجام میشه

بله این حرف کاملا درسته...ولی من که کار شیطانی نکردم فقط دعا کردم خدا خودش گفته دعا کنید

جهان اصالت را ستایش میکند♡:)!یاشاسین ارومیه،بژی مهاباد✌️💯از یه خانواده اصیل و پر جمعیت ۸ نفره ،بیکارم و بی عار 😂💔😎میخواستم ادامه تحصیل بدم نزاشتن و اینگونه بود که ما دیپلمه ماندیم! البته دیپلم ردی😁👩‍🦯 درسم خوب نبود😁🗿ولی خب به محیط دانشگاه علاقه داشتم🥺💔ساکن در غرب کشور🤙درخواست دوستی ندین نمی پذیرم⛔️میگم دلبر: ما بی تو خرابیم تو بی ما چونی؟😄💔...من خدا رو بار ها دیدم:)اون خیلی مهربونه هر وقت صداش کردم ردم نکرد با اینکه بنده ی خوبش نبودم ولی اون همیشه خدای خوبم بوده و هست😍💖

عزیزم چند بار باید گفت؟ شرایطش چیه؟اصلا چجوریه ذکرش مثلا باید گفت یونسیه؟

عزیزم گوگل سرچ کنی کامل میاد...ولی من بعد نماز با تسبیح ۱۰۱ بار میگفتمش در کنارش ذکر استغفار هم میگفتم...نه یه آیه از قرآنه

منم لایک کنین بیام بخونم

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
عزیزم گوگل سرچ کنی کامل میاد...ولی من بعد نماز با تسبیح ۱۰۱ بار میگفتمش در کنارش ذکر استغفار هم میگف ...

میشه خودت توضیح بدی واسم؟ تو اینترنت میترسم درست راهنمایی نکنه

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
عزیزممم خوب شد گفتییی منم میخونم میشه بگی چیه و چطوریه

عالیههه حتما بخون حاجت گرفتی باید خبرم کنی ها😅تو گوگل سرچ کنی کامل هست آیه قرآنه این رو حضرت یونس میگه و خدا میبخشتش و از شکم نهنگ نجاتش میده🥺

من واقعا دوست دارم بمیرم بنظرت برا اینم تاثیر داره بگم؟

هیچ وقت اینو نگو،منم تو شرایط خیلییی بد بودم و هنوزم مشکلاتی دارم ولی زندگی خودش یه معجزه اس

خداروشکر فکر کردم خبری از همسر سابقت شدکاش دعا میکردی هر چی خیره همون رو خدا پیش بیاره

مطمئنم اینم درست میشه🙂🙂

ذکر یونسیه چه جوریه برام میگی

گوگل سرچ کن کامل هست...یه آیه از قرآنه کوتاه هم هست معنیش خیلی قشنگه