2777
2789
عنوان

یه دختر حسود تو نینیسایت این حرفو زد

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 62 پست
خودش به تپلا تیکه انداخته میگه من کند نیستم حداقل هرچی بپوشم بهم میاد لختم باشم بدنم زشت نبست، همش ع ...

😂😂😂 بابا به خدا نه توهین کردم نه تیکه انداختم توپر و چاق هم قشنگه یه سری لباسا هم هستن که فقط برای افراد با وزن بیشتر میاد

من منظورم این بود هم لباس سایز کوچیک به من میاد هم لباس سایز بزرگ و نگفتم همش عرق نمیکنم گفتم اصلا عرق نمیکنم اینا باهم فرق دارن اولی رو میگقتم حق داشتی بگی تیکه میندازی ولی من دومی رو گفتم

من قصد توهین به کسی رو نداشتم همسر خودمم چاقه 

😂😂😂 بابا به خدا نه توهین کردم نه تیکه انداختم توپر و چاق هم قشنگه یه سری لباسا هم هستن که فقط برا ...

من خودم اسکینی ام و لاغرم 

آره شاید من بد متوجه شدم،، من خودم بدم میاد کسی بدن کسیو مسخره کنه یا توهین کنن به اندام هم 

همه خانما بدنشون قابل احترامه 

د

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کن تازه زایمان کردم میگن چقدر شکم و پهلو داری !باس.ن نداری!تازه من ۵۶با قد۱۶۵میکفتن لاغری بعد میگ ...

اخه واقعا به کسی ربطی نداره این قضیه

بدن خودته مهم اینه خودت باهاش راحت باشی به این فکر کن رد پای تولد عزیزدلته

من خودم اسکینی ام و لاغرم آره شاید من بد متوجه شدم،، من خودم بدم میاد کسی بدن کسیو مسخره کنه یا توهی ...

اره من قصدم تمسخر و توهین نبود بد منظورمو رسوندم

من خودمباورم اینه هرزنی هر شکلی باشه زیباست

اصلا ما به بقیه زیبایی بدهکار نیستیم مهم اینه خودمون راحت باشیم با بدنون

داری میگی حداقل عرق نمی‌کنم هرچی بپوشم بهم میاد نپوشمم باز بدنم قشنگه این با زبون بی زبونی تیکه هست، ...

وا من کحا گفتم حداقل

من هیچ حداقلی نگفتم عزیز

اگه میگفتم حق داشتی بگی تیکه وکنایه هست

نه تاپیک تو نبود عزیزمآره واقعا برا من مهم نیستچون هم خودم با بدنم راحتم(عرق که نمیکنم، سبک و فرز هم ...

عزیزم قدت چنده؟ الان چند کیلو شدی؟ منم لاغرم 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
داری میگی حداقل عرق نمی‌کنم هرچی بپوشم بهم میاد نپوشمم باز بدنم قشنگه این با زبون بی زبونی تیکه هست، ...

اتفاقا خانم ها و دخترها لاغری بیش از حد هم اقلا خوب نیست و اندامشون جذابیت خاصی نداره مگه برن ژل و چربی به بعضی قسمت هاشون تزریق کنن 

وزن باید ایده ال باشه نه جاق نه بیش از حد لاغر 

بعدشم ظرافت با لاغری  فرق دارند 

من تو پر هستم ۷۳کیلو ام اما هر جا برم هر مهمونی هر جمعی میگن خیلی ظریفی 

چون اصولا لباس هایی میپوشم و رفتار هایی دارم که ظرافت و زنانگی ازش میبارن

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

پ به چیه 🤣

به رفتار و گفتار و پوشش 

ظرافت رو با لاغری اشتباه نگیرید 

من با توپر بودنم همیشه لباس هایی میپوشم و رفتار آرام دارم که همیشه از طرف همه ظریف و زیبا هستم

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

۱۶۰ هست قدمو وزنم ۴۵ هست

5کیلو بیشتر شی 

خوش اندام میشی و ظریف