2777
2789
عنوان

شوهرم همیشه پیش زن دومشه

| مشاهده متن کامل بحث + 180265 بازدید | 1057 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری بدون عده نگه داشتن زن شوهر شما شده ؟ وقتی عقد باشی و رابطه هم داشته باشی باید بعدش عده نگه دار ...

عزیزم  تو صیغه  رعایت نمیکنن    که    تا صیغه با یکی تموم میشه  صیعه یکی دیگه میشن     کجاد عده   نگهدمیدارن مثل طلاق نیس که   باید ازمایش بدن   

آره هی صیغه شده هی جداشده،۹روزقبل ازاینکه زن شوهرمن بشه ازاون شوهرقبلیش جداشده

عزیزم   تو صیغه که رعایت  نمیکنن  عده نگه دارن    ببخشید از بغل  یکی درمیان    میرن سراغ یکی دیگه 

یکم زیادی واضح نیس بنظرتاخه ۸ تا شوهر ! بعد از هشتمی بخوای که ۲ تا باردارشی با صیغه ! بعد زن اول انق ...

بترکه    اخه  ۸ تا شوهر      انقدر   گشته  تا  بالخره  از یکب حامله شده

نگران نیستم که پیش من نیاد،فقط نگران اینم که رابطشون محکم تربشه

میدونی اگه خیلی اهمیت بدی صد در صد رابطشون محکمتر میشه،تو فقط تو این مدت به خودت برس اصلا پیگیرش نشو هر روز خودت رو بهتر از دروز حس کن،یه کاری کن کمی بهت شک کنه و حساس بسه روت

دقیقا جدا نشدنت چه مزیتی برای بچه هات داره که میگی بخاطر بچه هات؟؟خودتو گول نزن

اصلا این زندگی  نیس که     شوهر  داشته باشی   ولی   ببخشید    اصلا خونه نباشه     این چه شوهریه؟  

آره والاخیلی پرروهستن،حالم ازهرچی مرده به هم میخوره

خدا   لعنتشون کنه  که اینقدر پستن   چه اون  زنو   و چه اون مردو      لیاقت ندارن  شرف ندارن     حیا ندارن  ببخشید   انقدر غرق  لذت میشن که     هیچی نمیفهمن

تا ادم خیانتکار از زندگیت بیرون نکنی خوشبخت نمیشی.مث اشغال بزارش دم در اشغالی بیاد ببرش

عزیزم  زباله  هم   ی خاصیتی  داره   گاهی  چیزایی خوبی توش پیدا  میشه     مرد و زن  کثیف از زبالم   پست  ترن  واقها  حیف  آشغال که به اینا  بگیم      حیف   هوا   که بره تو  ریه هاشون      اینا دنیا رو به گتد میکشن