2777
2789
عنوان

شوهرم همیشه پیش زن دومشه

| مشاهده متن کامل بحث + 181014 بازدید | 1057 پست
خودت برو سرکار نمیتونی؟

انگار بره سرکار حقوق درست و حسابی قراره بهش بدن.کرایه تاکسی شم نمیشه

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من نمیگم حرفت درست یا غلط اما اینکه میگه بعد این همه سال خودشو نشون داده نه عزیزم من ندید بهت م ...

نه عزیز بعضیا اول رو نمیکنن بعد رفتی زیر یه سقف خرشون از پل گذش خودشونو نشون میدن مث نامزد عوضی من

انگار بره سرکار حقوق درست و حسابی قراره بهش بدن.کرایه تاکسی شم نمیشه

چرا اگه مهارت خوبی داشته باشه یا سواد بلایی البته اونم باز پارتی میخواد

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

چرا اگه مهارت خوبی داشته باشه یا سواد بلایی البته اونم باز پارتی میخواد

خودت جواب خودت رو دادی.

به نظر من کسی که میخواد وارد بازار کار بشه باید بلافاصله بعد از فارغ التحصیلی بره وگرنه بعد اون سخت میشه و ....کار خوبم گیرش نمیاد

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

چرا بعضی از مردا مثل حیوونن فقط به فکر جفت گیری هستن خاک بر سرای هول ‌‌‌‌...اسی تو هم فعلا شرایط طلاق نداری یکی دو سال بمون سرخونه زندگیت بچه هات رو بزرگ کن ودست این هرزه ها نده ...بذار یکم بگذره بچه هات یه تنفری از شوهرت بگیرن که اون سرش ناپیدا باشه 

دگرم آرزوی عشقی نیست بی دلان را چه آرزو باشد....
خودت جواب خودت رو دادی.به نظر من کسی که میخواد وارد بازار کار بشه باید بلافاصله بعد از فارغ التحصیلی ...

من خودم غیر از درسم خیاطم هستم درآمدش خوبه ولی من نمیدوزم حوصلم نمیکشه

استاتر اگه قبلا خیاطی یا آرایشگری یاد میگرفت به دردش میخورد الان پولی زیادی میخواد واسه آموزش

من خودم غیر از درسم خیاطم هستم درآمدش خوبه ولی من نمیدوزم حوصلم نمیکشهاستاتر اگه قبلا خیاطی یا آرایش ...

یه چیزایی ازآرایشگری بلدم الان تازه کم کم دارم کارمیکنم

یه چیزایی ازآرایشگری بلدم الان تازه کم کم دارم کارمیکنم

آفرین همین فرمون رو برو جلو به حق امام رضا کارت بگیره کلی مشتری پیدا کنی اون شوهر هرزه ات بیفته دنبالت 

خدالعنتش کنه بخصوص اون زن رو ک میدونسته این آقا زن و بچه داره صیغه خونده و دارع براش تند تند بچه میا ...

یعنی اینجو ادما دنیارو توشورتشون میبینن فقط مهم ترین دستاوردشون همینه.زنو مردم نداره.الهی روز خوششون دندون درد باشه

آفرین همین فرمون رو برو جلو به حق امام رضا کارت بگیره کلی مشتری پیدا کنی اون شوهر هرزه ات بیفته دنبا ...

الهی امین،فقطآررومه یه روزی بیادبهم التماس کنه من مثل خودش باهاش رفتارکنم