2777
2789

مهسا حجازی

"نورین _ دختری از مه و ماه " او خیالِ من است، بازتابِ درونی‌ترین بخشِ وجودم ..شخصیتی که از میانِ مهِ احساس و نورِ ماهِ تخیل زاده شد ..در رمانم، او صدای آرامی‌ست از درونِ من؛ جایی که آندیا در سکوت، خودش را پیدا میکند. 🌫️🌙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترخالهام بیبی فیسن شبیه عروسکن چشای درشت عسلی دماغای کوچولو لبای کوچولوی قلوه ای صورتاشون کوچولوعه پوستشون صافه سر شونهاشون ظریفه کمر باریک موهاشونم لخت خرمایی بلند ابروهاشونم درسته نازکه اما بهشون میاد 

هم اتاقیم کورد بود و ساکن دهلران دانشجو ایلام بودم 

فوقالعاده زیبا و نچرال بود برا سال ۸۷تا۹۱ ن بینی عمل کرده بود ن حتی ابرو اصلاح کرده بود ن مو رنگ کرده بود 

حتی بعضی وقتا رژ نمی زد لباش همینطوری قرمز بود بخصوص وقتی آب میخورد یا نوشیدنی  

تمام پسرای دانشکده براش سر ودست میشکوندن حتی استادا حتی بچه های دانشکده فنی