2777
2789
عنوان

حال بد بارداری

76 بازدید | 11 پست

دخترا من هفته ۱۲ هستم یک ماهه معده و تهوع و چیزای دیگه بیچارم کرده...اغلب عصرا حالم بده و گریه میکنم...تموم میشن این چیزا؟ اصلا ادم قبل نیستم...ادم شنگول و پر انرژی قبل...همش تو تختم و شوهرم کارارو میکنم...نه جسمی نه روحی خوب نیستم...ایا تا اخر بارداری ادامه داره؟ دیگه دارم کم میارم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره نرماله تا ماه سه هست 

بعد ماه سه هم کم کم رفلاکس معده شروع میشه با بزرگ شدن شکم پا درد دیگه‌اصلا نمیتونی بخوابی

کلا بارداری دوره سختیه 

خدا بچه رو همینجوری تحویلت نمیده 

باید زجر بکشی🥲🥲 من از پا درد خوابم نمیبره انگار‌روحم میخواد از پام بیاد بیرون وقتی خوابم ناله میکنم

اره نرماله تا ماه سه هست بعد ماه سه هم کم کم رفلاکس معده شروع میشه با بزرگ شدن شکم پا درد دیگه‌اصلا ...

میدونی حال بد جسمی رو میتونم یه جوری تحمل کنم...ولی حال روحی بدو چکار کنم...اینکه نه حرف میزنم...نه دوس دارم بیرون برم...فقط دلم میخواد یه گوشه بشینم گریه کنم

میدونی حال بد جسمی رو میتونم یه جوری تحمل کنم...ولی حال روحی بدو چکار کنم...اینکه نه حرف میزنم...نه ...

مشاور بارداری برو یا به دکترت بگو

افسردگی تو بارداری و بعداز زاییمان شایع هست ولی بهش نرسی اذیتت میکنه

من بارداری قبلم افسردگی بعداز زاییمان گرفتم خیلی اذیت شدم