2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به ازدواج تو پونزدع سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 2418 بازدید | 161 پست

ببخشید ولی انگار بعضی خانواده ها بچه دار میشن هنوز به سنی نرسیده شوهرش بدن!خیلی برام عجیبه 

شما سنی نداری واقعا هنوز بچه ای مناسب ازدواج نیستی 

اختلاف سنی زیاد و ازدواج تو سن خیلی کم خودش اول مشکلاته

محکم پای هدفات وایسا نزار این جریانات ادامه دار شه به قول کاربر شما قطع کننده این زنجیره باش

نام کاربریت هم سراسر انرژی منفیه تو این سن چقدر ناامیدی

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم تو روستای شما اگه پدرا نون ندارن بدن بچه هاشون بخورن چرا بچه دار میشن که از ترس یه لقمه غذا تو ...

نمیدونم🥲💔من که ناخواسته بودم و پدرم منو نمی‌خواسته مامانم به زور نگرم داشته

کآش ، کآش ها نَبودَند..:)🥀

تا حالا به کار مجازی و اینا فکر کردی ؟؟؟

بله خیلی خیلی ام فکر کردم حتی دو ماه پیش از رفیقم هشتصد تومن قرض گرفتم دادم به دوره ی کسب درآمد به درآمد که نرسیدم هیچ هشتصد تومنم هنوز به رفیقم بدهکارم

کآش ، کآش ها نَبودَند..:)🥀

ببین عزیزم عاقلانه بشین یه گوشه بهش فکر کن 

اولا نمیشه همینجوری هیچی از پسره نمیدونی بری باهاش ازدواج کنی که شاید طرف فردا روز معتاد در اومد دست بزن داشت از خونه بابات نری بیرون که آزاد بشی بعد اوضات خراب تر بشه 

دوم اینکه ببین تو پونزده سالته اون بیستو هفت 

واقعا تو دنیا های متفاوتی هستین( اینکه دارم بهت میگم چطور فکر کنی منظورم این نیست بری باهاش ازدواج کنیا چون تاپیک هاتو خوندم شرایطتتو میگم) و وقتی اینقدر دنیا هاتون متفاوته نمیتونی توقع خیلی چیزها رو از یه شوهر که داستانا هست رو از اینم داشته باشی 

وقتی هم که فکر کردی با پدر مادرت مشورت کردی(اول از همه پدرت چون مردا همو بهتر می‌شناسن) حواست به چند تا چیز هم باشه که طرف دولت حلال بیاره سر سفره، هیز نباشه با دین و ایمون باشه شرایطتت رو درک کنه و بپذیرتش همین و اینارو باید باهاش حرف بزنی تا بفهمی نه که بدون هیچی.

ولی باز هم پیشنهاد آخرم اینه که صبر کن درس بخون تا بزرگتر بشی الان واقعا واقعا واقعا برای ورود به دنیای متاهلی سن کمی داری حتی اگه همه همکلاسی هات زودتر ازدواج کرده باشن..

وای چرا همتون میگید از چاله میوفتم تو چاه من همین الانشم تو جهنم😭💔خیلی خیلی شرایطم بده اصلا دیگه ط ...

عزیزم فکر میکنی تو ازدواج چه خبره  

فکر میکنی همه زندگی راحت دارند  

از درون پر درد ورنج اما خبر داری

مجبوریم بجنگیم وادمه بدیم

ما خوشبختی تو رو از خدا میخوایم

مطمئن باش میتونی از این سختی عبور کنی

اسی اینو بهت بگم الان فقط فکرت پوله اما بعد ازدواج به غیر پول هزارتا فکر و دردسر دیگه داری حداقل با یه ادم پولدار ازدواج کن نه یه شاگرد خیاط عجله نکن. دختر من یازده سالشه اینکه چهار سال ازش بزرگتری و این حرفو میزنی تن و بدنم میلرزه. بعد دلت واسه اینکه بچگی نکردی. جوانی نکردی میسوزه. من خودم لیست سالگی ازدواج کردم و پشیمونم عزیزم