2777
2789

دوست داشتم یکی باشه از دلش برام کاری بکنه 

پا به پام باشه و دوسم داشته باشه برام ارزش قائل باشه 

ولی هیچوقت اینطوری نبوده چه خونواده چه تو رابطه 💔💔

دیگه نمی‌دونم بعد طلاق و این همه مشکل میتونم امید داشته باشم یا نه 

ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀کاربری دست دو نفره دوستان 

هیچکس مثل پدرم بی منت دوسم نداشت و بدون اینکه بگم همیشه پشتم بود تو ساده ترین کارام ....چه فاید ...

خیلی خوبه بنظرم کسی که ارتباطش با پدرش خوبه 

از شوهر هم شانس میاره

ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀کاربری دست دو نفره دوستان 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کسی که پدرش دوست داره پس چیه؟🧐

بعدم همه ی خانواده ها بچه هاشونو از ته دل دوست دارن هرچیم بشه

میگه گوشت همو بخورن استخون همو دور نمیدازن

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

کسی که پدرش دوست داره پس چیه؟🧐بعدم همه ی خانواده ها بچه هاشونو از ته دل دوست دارن هرچیم بشهمیگه گوش ...

از لحاظ مهر و محبت من آخرین اولویت خونوادمم

بالاخره که تهش تنها ییم بخودت متکی باش عزیزم

و بدتر از همه اینا با کلی آرزو ازدواج کردم و شوهرم هم بی توجه بود و تهش خیانت عاطفی و طلاق