2777
2789
ای وای خدا نکنه دختر من اصلا نمیتونه تومدرسه اینا خودشو جم کنه اگه پریود بشه قدتون چنده؟؟؟؟

مرسی

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اَللهُمَّ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَعَجِل فَرَجَهُم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای وای خدا نکنه دختر من اصلا نمیتونه تومدرسه اینا خودشو جم کنه اگه پریود بشه قدتون چنده؟؟؟؟

اتفاقا خیلی راحت و بهتر خودمو جمع میکردم عالی با اینکه خونریزیم وحشتناک زیاد بود و هست

الان ۱۵۸

۸ سالشه سینه اش سفت شده بود درد میکرد الان طرف راستش یکم برآمده شده

دختر منم سمت چپش یه کوچولو ریزه میزه برامده شده ولی اصلا دردش نمیکنه

مثلا برای شوخی بغلش کردم دست روش کشیدم اصلا واکنشی نشون نداد ، یعنی بلوغه؟ 

دختر شما بدنش مو درآورده ؟

دختر منم سمت چپش یه کوچولو ریزه میزه برامده شده ولی اصلا دردش نمیکنهمثلا برای شوخی بغلش کردم دست روش ...

حتی یه مدت میگفت استخونای پام درد میکنه یعنی قد میکشیده یا از علائم بلوغشه

نه هنوز هرچی دکتر غدداطفال خوب میزنم تایم هاشون پره دنبالشم

ببین حالا خیلی دنبال این نباش که دکتر خیلی خوبی باشه. فعلا یه دکتر معمولی ببرش. چون خیلی طول نمیکشه که جفت سینه هاش در بیاد. جفت سینه ها هم در بیاد دکتر دارو نمیده، بده هم تاثیر نداره چون رشد کرده. اذیت میشه تو سن کم. 

خودم ۸ سالگی پریود شدم مرداد سال ۷۸

خیلی زود بوده، اذیت نشدین؟

من ده سالگی سینه هام در اومد تو مدرسه اذیت میشدم، چن تا از همکلاسیامون که درشت بودن اونا سینه هاشون برآمده بود و بین لاغر معمولیا من اولی بود دوستام همش ازم میپرسیدن سینه هات در اومده اذیت میشدم.

ببین زیاد ورم نکرده ، فقط یه کوچولو برامده هست ولی وقتی دست بکشی یه چیز سفت کوچولو اون زیر هست

خوب دیگه داره رشد میکنه. آروم دست میزنی دردش نمیاد. یه کوچولو فشار بدی دردش میاد. چن سالشه؟ بنظرم نباید قایم کنی ازش از خودش بپرس ببین درد میکنه